Temat: Portal UZP
Hejka , zajefajnie dziala nam portalek no nie? Udaje się wam coś dzis wprowadzić po tej ich wczorajszej "konserwacji" czy nie ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hejka , zajefajnie dziala nam portalek no nie? Udaje się wam coś dzis wprowadzić po tej ich wczorajszej "konserwacji" czy nie ?
Utrudnienia w dostępie do Biuletynu Zamówień Publicznych - aktualizacja
17 kwiecień 2008
W dniu 17 kwietnia br., publikacja i wyszukiwanie ogłoszeń w Biuletynie Zamówień Publicznych będą utrudnione. O przywróceniu pełnej funkcjonalności platformy zostaną Państwo powiadomieni osobnym komunikatem. Przepraszamy za niedogodności.
Marko, zostaw ten serwer w spokoju, daj ludziom pracować...
no własnie pracować, ten komunikacik czytałem wczoraj ale widzialem 16.04.2008
Utrudnienia w dostępie do Biuletynu Zamówień Publicznych - aktualizacja
17 kwiecień 2008W dniu 17 kwietnia br., publikacja i wyszukiwanie ogłoszeń w Biuletynie Zamówień Publicznych będą utrudnione. O przywróceniu pełnej funkcjonalności platformy zostaną Państwo powiadomieni osobnym komunikatem. Przepraszamy za niedogodności.
Co za precyzja. Masz etat w UZP?
Nie, www.uzp.gov.pl i opcja ctrl C ctrl V - mały wykład z obsługi komputera - masz gratis
złośliwiec
Ja? Spójrz w lustro ...
nie mogę bo wpadnę w samouwielbienie
Nono humorek dopisuje, pogoda pod psem robota do przodu sie nie posuwa ale ogólnie sytuacja jest korzystna aczkolwiek nie beznadziejna
nie mogę bo wpadnę w samouwielbienie
Dom bez luster rozumiem?
Czy to dziś wogóle zacznie działać?? mam dwa przetargi do ogłoszenie, wszystkie dokumenty przygotowane a tu zachciało im się robienia konserwacji. Nie można tak po ludzku, jak to robią banki??? - gdzieś w środku nocy zrobią to co do nich na leży i po sprawie...
Nie można tak po ludzku, jak to robią banki???
Zamówienia publiczne z ludzką twarzą? Niemożliwe!
Tylko dwa
mnie tu dzisiaj burmistrz sciga czy cały komplecik 6 postepowań juz zacząl swój bieg a ja musze sie tłumaczyc z nieludzkich dzialań UZP
http://www.rp.pl/artykul/122807.html
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc