Temat: opis faktur
Mamy umowę z przetargu na olej napędowy , faktury opisuje"zakup zgodnie z art 39 ustawy (nr umowy)", teraz mam fakturę z innej stacji z terenu Polski bo autobus był w trasie i musiał zatankować - jak opisać taką fakturę ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mamy umowę z przetargu na olej napędowy , faktury opisuje"zakup zgodnie z art 39 ustawy (nr umowy)", teraz mam fakturę z innej stacji z terenu Polski bo autobus był w trasie i musiał zatankować - jak opisać taką fakturę ?
dostawa zgodnie z art.4.pkt.8-nie podlega ustawie Pzp
Ja osobiście opisuję tylko przeznaczenie a nie podstawę uzyskania, ale jak chcesz to opisz wolna ręka art.67 ust.1 pkt 3
Ja osobiście opisuję tylko przeznaczenie a nie podstawę uzyskania, ale jak chcesz to opisz wolna ręka art.67 ust.1 pkt 3
A czy wyjazd tego autobusu może być tą "wyjątkową sytuacją ,której zamawiający nie mógł przewidzieć".No mam wątpliwości...Ale to wie sam Zamawiający
Druga sprawa ile ten autobus zatankował, żeby sie podpierać ustawą? Myślę, że nie będzie tu żadnego uchybienia bo z cysterną jeździć jeśli zabraknie paliwa to coś nie tak.
jestem nowa w branży i mam pytanie chcę zakupić trzy faxy czy muszę zastosować tryb czy mogę zebrać oferty i kupić je poza ustawą
Ok, dzięki czyli piszę art 4/8 PZP
jestem nowa w branży i mam pytanie chcę zakupić trzy faxy czy muszę zastosować tryb czy mogę zebrać oferty i kupić je poza ustawą
Chyba nie przekroczą 14.000 euro?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc