Temat: Decyzja
Czy w trakcie już opublikowanego postępowania mogę zmienić decyzję o powołaniu komisji przetargowej i dopisać jeszcze jedną osobę? Jak dokonuje się takiej zmiany?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Inne → Decyzja
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy w trakcie już opublikowanego postępowania mogę zmienić decyzję o powołaniu komisji przetargowej i dopisać jeszcze jedną osobę? Jak dokonuje się takiej zmiany?
u nas powołuje się zarzadzeniem...wiec zarzadzenie o zmianie do zarzadzenia...
U nas Decyzją. O Zmianie mam np tak
Odwołuję Pana ...... ze składu komisji przetargowej powołanej dnia decyzją nr
§ 2
Odwołanie, o którym mowa w § 1, następuje z powodu przebywania Pana ..... na urlopie wypoczynkowym i braku możliwości udziału w pracach komisji przetargowej.
§ 3
Do składu komisji powołuję Panią .....
§ 4
Decyzja wchodzi w życie z dniem
U nas Decyzją. O Zmianie mam np tak
Odwołuję Pana ...... ze składu komisji przetargowej powołanej dnia decyzją nr
§ 2
Odwołanie, o którym mowa w § 1, następuje z powodu przebywania Pana ..... na urlopie wypoczynkowym i braku możliwości udziału w pracach komisji przetargowej.§ 3
Do składu komisji powołuję Panią .....§ 4
Decyzja wchodzi w życie z dniem
Bitter jeśli u nas powołujemy komisje Decyzja i dostaje od komórki merytorycznej prośbę o wpisanie jeszcze jednej osoby do komisji, to dokonuje zmiany tej decyzji na wniosek czy piszę wniosek o powołanie biegłego?? Dodam ze jest to broker ubezpieczeniowy który ma odpowiadac na pytania Wykonawców
Możesz napisać wniosek o powołanie, na podstawie którego zapadnie decyzja...
My mamy umowę z brokerem. Nie powołuję go do komisji bo w regulaminie mam zapis iż do komisji powołuje się tylko pracowników Szpitala.
W protokole mam go jako - Inne osoby wykonujące czynności w postępowaniu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Inne → Decyzja
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc