1

Temat: Części zamówienia

Proszę o radę.
Sytuacja wygląda tak ? ogłosiłam przetarg na cztery Części, każda z Części ma swój formularz cenowy problem polega na tym że zamieściłam trzy formularze zamiast czterech i w SIWZ mam odniesienie do trzech a nie do czterech (nie pytajcie jak to się stało po prostu nie wiem).
Ponieważ wpłynęło zapytanie od wykonawcy w którym pyta o kilometry w tej Części czy mogę mu odpowiedzieć na to zapytanie i w odpowiedzi podać że załączam załącznik - formularz cenowy do 4 Części, który stanowi integralna cześć SIWZ i również ma zostać zamieszczony do oferty. Czy mam to zrobić w jakiś inny sposób typu modyfikacja SIWZ????????
Dziękuję za wasze dobre rady.

2

Odp: Części zamówienia

tylko! jako modyfikacja SIWZ

3

Hej,
też jestem za modyfikacją:) spokojnie bez stresu, będzie dobrze

pozdrawiam

4

smile

5

a propo  Zamawiajacy ogłosił ponownie przetarg nieogran.  Dla spełnienia warunków udziału  w postepowaniu zarządał sobie dokumentu którego nie powinien bo zgodnie z RPRM (rodzaje dokumentów) takiego dokumentu jak ISO nie ma??
co robic protest a jesli taK TO JAK GO LICZYĆ siwz pojawiło sie 18.03.br???

6

a jaki jest przedmiot zamówienia?

7

Przedmiotem zamówienia jest dostawa (wyrobów medycznych)
a rodzaje dokumentów do przetargu jakie może  żadać zamawiajacy są chyba wiażace dla wszystkich czy to usługi czy dostawy czy inne ..

8

nie pytałam o  rodzaj zamówienia tylko przedmiot, i jest to różnica, ale nie o to chodzi, co prawda obowiązek dołączenia takich dokumentów jak certyfikaty ISO budzi wątpliwości, to jednak należy sprawdzić czy w ogóle , ktokolwiek wydaje żadane w SIWZ certyfikaty ISO...., czy pochodzą od podmiotu uprawnionego do kontroli jakości, czy firma posiada stosowną akredytację w zakresie badania pod kątem spełnienia norm ISO..
itp. a jeśli chodzi o termin na wniesienie protestu - to do dzisiaj

9

zaraz, zaraz chyba sie zagubiłam przedmiot zamówienia to asortyment na który zamawiajacy odłosił postępowanie
a rodzaj zamówienia to np. przetarg nieogr. smile
ale wielkie dzięki za odpowiedź:) a i znalazłam podstawe prawna do certyfikatów ISO
pozdrawiam