1

Temat: Zawiadomienie o wyborze oferty jako załącznik do protolołu

Witam,

Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty dodaje się jako załącznik do protokołu. Z tym, że jeśli Wykonawców było kilkudziesięciu to dodaje się wzór zawiadomienia (bo jest takie same dla wszystkich), czy też kopie faktycznie wysłanych zawiadomień do wszystkich wykonawców?

2

Odp: Zawiadomienie o wyborze oferty jako załącznik do protolołu

Ma być zawiadomienie, w jakiej zrobicie to formie, czy jako kopia kopi czy jeszcze inaczej to raczej mniej znaczące, liczy się fakt i treść.

3

ok jasne. Moje pytanie dotyczy tego, czy dołącza się jeden dokument (zawiadomienie), czy 30 zawiadomień (bo tylu było Wykonawców)? Wszystkie one mają tę samą treść różnią się w nagłówku adresatem. Czy wykazać tutaj należy sporządzone zawiadomienie, czy wykazać tutaj należy wysłanie tego zawiadomienia do 30 Wykonawców, dołączając w związku z tym dowody nadania pocztą, lub kopie wysłanych e-mail.

4 (edytowany przez Marcel 2014-01-14 15:31:43)

Zawsze wysyłam jeden na dole pisma pisząc kto otrzymuje, jest ich 10-ciu, wymieinam 10-ciu ale wszystko jest na jednym papierze + do tego zwrotki, skoro wysłałeś 30-ci każdy z osobnym adresatem to są one załącznikami łącznie.

5

Ja robię tak jak Marcel - 1 zawiadomienie z rozdzielnikiem - tyle, że ja wysyłam mailem i dołączam potwierdzenie wysłania (czasem odbioru) wink

6

Ja też, pocztą mi się znudziło smile