Temat: Ciekawy pomysł na prace podyplomową
Witam,
Ma ktoś może jakiś ciekawy pomysł na temat pracy podyplomowej, do którego znajdę dużo orzecznictwa i literatury? Praca może byc krótka a treściwa (15-20 stron). Jakaś ciekawa problematyka
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Ma ktoś może jakiś ciekawy pomysł na temat pracy podyplomowej, do którego znajdę dużo orzecznictwa i literatury? Praca może byc krótka a treściwa (15-20 stron). Jakaś ciekawa problematyka
Studia podyplomowe ?? - a może aspekt rażąco niskiej ceny ???
A może coś do czego nie ma dużo literatury i orzecznictwa, ale jest to wyzwaniem?
Kryteria oceny ofert i problemy związane z ustalaniem wysokości poszczególnych kryteriów (%), czyli coś co może bardzo wypaczyć przetarg.
x
20 str to ma mój regulamin
Może "Wpływ wydawanych przez KIO pomyślnych wyroków na wzrost statutu materialnego członków Izby"
"Ustawienie przetargu w trzech ruchach na przykładzie..."
To takie na czasie będzie. I może w CBA jakąś literaturę już przejęli
A tak na poważnie to może środowiskowe kryteria oceny ofert lub nowe podejście do zamówień publicznych w świetle zmian prawnych dotyczących udziału podwykonawców w zamówieniach publicznych.
jeszcze takie coś może być "Różnice w orzecznictwie KIO, UZP i sądów powszechnych w zakresie stosowania wybranych przepisów Pzp np 26 ust. 2b w zakresie wiedzy i doświadczenia
jak przetrwać zajmując się zamówieniami publicznymi i nie dać się zwariować - tak żartobliwie jakoś mi na myśl przyszło
x
mulinek napisał/a:jak przetrwać zajmując się zamówieniami publicznymi i nie dać się zwariować - tak żartobliwie jakoś mi na myśl przyszło
jestem za ;-)
zamówienia publiczne w służbie zdrowia hehe
golavox napisał/a:mulinek napisał/a:jak przetrwać zajmując się zamówieniami publicznymi i nie dać się zwariować - tak żartobliwie jakoś mi na myśl przyszło
jestem za ;-)
mam to na co dzień i stałą permanentną rotację pracowników zamówień publicznych (po 5 w ciągu roku przestałam liczyć)
Może "Wpływ wydawanych przez KIO pomyślnych wyroków na wzrost statutu materialnego członków Izby"
"Ustawienie przetargu w trzech ruchach na przykładzie..."
To takie na czasie będzie. I może w CBA jakąś literaturę już przejęli
A tak na poważnie to może środowiskowe kryteria oceny ofert lub nowe podejście do zamówień publicznych w świetle zmian prawnych dotyczących udziału podwykonawców w zamówieniach publicznych.
Heheheh myślę że a propos tematu drugiego byłoby o czym pisać
db a może "wpływ nowelizacji ustawy PZP na psychikę specjalistów ds zamówień publicznych" lub "zróżnicowanie poziomu obłędu przy sporządzaniu sprawozdania z udzielonych zamówień za rok 2013"?
efigy007 napisał/a:golavox napisał/a:jestem za ;-)
mam to na co dzień i stałą permanentną rotację pracowników zamówień publicznych (po 5 w ciągu roku przestałam liczyć)
sami odchodzą?
db a może "wpływ nowelizacji ustawy PZP na psychikę specjalistów ds zamówień publicznych" lub "zróżnicowanie poziomu obłędu przy sporządzaniu sprawozdania z udzielonych zamówień za rok 2013"?
Popieram
Proponuję:
"Roczne sprawozdanie skutkiem wypalenia zawodowego"
"Sprawozdanie z udzielonych sprawozdań od 2004 do 2014 roku"
x
Katiqq napisał/a:db a może "wpływ nowelizacji ustawy PZP na psychikę specjalistów ds zamówień publicznych" lub "zróżnicowanie poziomu obłędu przy sporządzaniu sprawozdania z udzielonych zamówień za rok 2013"?
Popieram
Proponuję:
"Roczne sprawozdanie skutkiem wypalenia zawodowego"
"Sprawozdanie z udzielonych sprawozdań od 2004 do 2014 roku"
"Wartość zamówień poniżej 14 000 tyś euro w sprawozdaniu za 2013 r na przykładzie XXX"
ps. Co niektórzy wykazują kwoty na równi z postępowaniami przetargowymi
Podłączam się do tematu - ma ktoś jakiś ciekawy pomysł na temat pracy licencjackiej w materii Pzp?
Wpływ kilku zmian w ustawie w przeciągu jednego roku na błędy (zdaniem kontrolujących) w zamóweniach publicznych
Może, problematyka zastosowania nieprawidłowej stawki podatku od towarów i usług w kontekście błędu w obliczeniu ceny.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc