151

Odp: sprawozdanie rocznezamówienia ponizej 14 000 euro

Patrzeć na siebie i nie interesować się tym co kto wykazuje. Przecież to Wy macie mieć porządek w papierach, a kogo obchodzą inne jednostki?

152

ja trakotwalam to jako 1 dotacja czyli patrzylam na kwote laczna

153

Mam takie pytanie. Cz w tabeli IV (dotyczącej przetargów) należy wpisywać umowy których wartość jest poniżej 14000 euro, ale wartość szacunkowa, która była przesłanką do ogłoszenia przetargu wynosiła powyżej 14 000 euro ?

154

jak robiłeś przetarg zgodnie z przepisami Pzp, to mimo, że wartość zawartej umowy jest poniżej 14.000 to wpisz w tabelę IV. takie jest moje zdanie.

155

Ważny jest szacunek a nie wartość zawartej umowy. Jeżeli z szacunku wynika konieczność stosowania procedury wynikającej z Pzp to nalezy taką umowę wykazać w sprawozdaniu jako duże zam. publ.

156

Może trochę inne pytanie:
przesłałam wczoraj sprawozdanie, a czy na maila powinnam dostać jakieś potwierdzenie przesłania?

157

Potwierdzenia nie otrzyma się.

158

mam wrażenie , iż w zeszłym roku generowało się potwierdzenie wysłania sprawozdania z miejscem na podpis szefa.... jakieś zalecenia były chyba wtedy, żeby po podpisaniu KZ sobie t ładnie schować i 3mać na wieki wieków, czyli lat 4?