Odp: sprawozdanie rocznezamówienia ponizej 14 000 euro
Patrzeć na siebie i nie interesować się tym co kto wykazuje. Przecież to Wy macie mieć porządek w papierach, a kogo obchodzą inne jednostki?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → sprawozdanie rocznezamówienia ponizej 14 000 euro
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Patrzeć na siebie i nie interesować się tym co kto wykazuje. Przecież to Wy macie mieć porządek w papierach, a kogo obchodzą inne jednostki?
ja trakotwalam to jako 1 dotacja czyli patrzylam na kwote laczna
Mam takie pytanie. Cz w tabeli IV (dotyczącej przetargów) należy wpisywać umowy których wartość jest poniżej 14000 euro, ale wartość szacunkowa, która była przesłanką do ogłoszenia przetargu wynosiła powyżej 14 000 euro ?
jak robiłeś przetarg zgodnie z przepisami Pzp, to mimo, że wartość zawartej umowy jest poniżej 14.000 to wpisz w tabelę IV. takie jest moje zdanie.
Ważny jest szacunek a nie wartość zawartej umowy. Jeżeli z szacunku wynika konieczność stosowania procedury wynikającej z Pzp to nalezy taką umowę wykazać w sprawozdaniu jako duże zam. publ.
Może trochę inne pytanie:
przesłałam wczoraj sprawozdanie, a czy na maila powinnam dostać jakieś potwierdzenie przesłania?
Potwierdzenia nie otrzyma się.
mam wrażenie , iż w zeszłym roku generowało się potwierdzenie wysłania sprawozdania z miejscem na podpis szefa.... jakieś zalecenia były chyba wtedy, żeby po podpisaniu KZ sobie t ładnie schować i 3mać na wieki wieków, czyli lat 4?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc