1

Temat: Proszę o POMOC!!!

Mam przetarg na dostawę mebli oferty złożyły 3 firmy oferta zgodnie z siwz powinna składać się m.i.n ze szczegółowej specyfikacji przedmiotu oferty wg wymagań zawartych w zał. nr 2 do SIWZ. (załącznik określał parametry wymiary).

Firma z najniższa ceną ma w ofercie bo tak mam we wzorze ze dostarczy przedmiot zgodnie z wymaganiami SIWZ ale nie dostarczyła tego opisu przedmiotu zamówienia. I firma z 3 miejsca twierdzi ze mam odrzucić bo tego nie można uzupełnić.
Ale w sumie napisali ze zgodnie z siwz.
Nie wiem co zrobić proszę bardzo mądrzejszych o pomoc! smile

2

Odp: Proszę o POMOC!!!

Niestety - do odrzucenia oferta.

3

dzięki ale na jakiej podstawie przecież napisali ze dostarczą zgodnie z SIWZ to nie wystarczy?

4

Czemu miało służyć załączenie do oferty tej szczegółowej specyfikacji? Wykonawca miał tam wpisać jakieś wymiary albo inne rzeczy?

5

Załącznik -szczegółowa specyfikacja zawierała rubryki, które były wypełnione tzn nazwa wyrobu tam podane wymiary kolory itp. i mieli wpisać wartość netto za np. 14 biurek a w ofercie zmieścili łączną kwotę za każdą cześć i ze dostarczą zgodnie z SIWZ.

6

Brak wymaganego w SIWZ elementu oferty oznacza konieczność odrzucenia oferty (89.1.2)

7

J.w., oferta w kosz.

8

Dzięki wielkie chłopaki smile