1

Temat: wartośc szacunkowa zamówienia

Witam
Od dwóch tygodni " jestem od przetargów" ale jestem zielona . teraz mam zrobic przetarg na olej opałowy. Pierwszy krok to ustalenie wartości szacunkowej zamówienia.Prosze od czego tu zaczac. pomocy

2

Odp: wartośc szacunkowa zamówienia

witaj, należy udać się do księgowej która ma w kompie dane ile to kasy na olej przeznaczyliście w zeszłym roku, potem ile litrów było zuzyte no i obecną cenę oleju opałowego ustalić i na podstawie tych danych można określić wartość szacunkową
pozdro

ps. też jestem początkująca i tak mi radzili znajomi, którzy się tym dłużej zajmowali

3

Hej Myszka, dzieki. ja jestem po prostu w szoku co z tym wszystkim trzeba zrobic. Nawet nikt mnie nie zapytał czy chce sie tym zając.

4

witaj w klubie, ja też miałam taką sytuację żaden wybór tylko przejąć to po kimś i uwierz mi wcale mi to nie pasowało ale co zrobić. narazie sama czytam ten cały bełkot a pierwsze szkolenie przede mną
trzymam kciuki, nie jesteś sama wink

5

Przedemna też szklenie. Moze jedziemy na to samo? ja jade do zakopanego 5-7 grudzień

6

ja jade do gdańska wink 26 listopad, bym wolała 2-dniowe od podstaw... musze pogadać z szefem

7

myszka83 napisał/a:

ja jade do gdańska wink

Daleko masz do tego Gdańska? wink

8

a co?? wink

9

Oj nieładnie odpowiadać pytaniem na pytanie... big_smile

10

przepraszam bardzo Marko wink wybaczysz??

11

A co mi tam, zwykła pospolita wścibskość nie pozwoliła mi przejść obok bez słowa widząc nazwe stolycy województwa mego, ale skoro to taka tajemna wiedza to pytanie wycofuje wink