Temat: wartośc szacunkowa zamówienia
Witam
Od dwóch tygodni " jestem od przetargów" ale jestem zielona . teraz mam zrobic przetarg na olej opałowy. Pierwszy krok to ustalenie wartości szacunkowej zamówienia.Prosze od czego tu zaczac. pomocy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → wartośc szacunkowa zamówienia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Od dwóch tygodni " jestem od przetargów" ale jestem zielona . teraz mam zrobic przetarg na olej opałowy. Pierwszy krok to ustalenie wartości szacunkowej zamówienia.Prosze od czego tu zaczac. pomocy
witaj, należy udać się do księgowej która ma w kompie dane ile to kasy na olej przeznaczyliście w zeszłym roku, potem ile litrów było zuzyte no i obecną cenę oleju opałowego ustalić i na podstawie tych danych można określić wartość szacunkową
pozdro
ps. też jestem początkująca i tak mi radzili znajomi, którzy się tym dłużej zajmowali
Hej Myszka, dzieki. ja jestem po prostu w szoku co z tym wszystkim trzeba zrobic. Nawet nikt mnie nie zapytał czy chce sie tym zając.
witaj w klubie, ja też miałam taką sytuację żaden wybór tylko przejąć to po kimś i uwierz mi wcale mi to nie pasowało ale co zrobić. narazie sama czytam ten cały bełkot a pierwsze szkolenie przede mną
trzymam kciuki, nie jesteś sama
Przedemna też szklenie. Moze jedziemy na to samo? ja jade do zakopanego 5-7 grudzień
ja jade do gdańska 26 listopad, bym wolała 2-dniowe od podstaw... musze pogadać z szefem
ja jade do gdańska
Daleko masz do tego Gdańska?
a co??
Oj nieładnie odpowiadać pytaniem na pytanie...
przepraszam bardzo Marko wybaczysz??
A co mi tam, zwykła pospolita wścibskość nie pozwoliła mi przejść obok bez słowa widząc nazwe stolycy województwa mego, ale skoro to taka tajemna wiedza to pytanie wycofuje
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc