Temat: Proszę o poradę.
Mam takie pytanko jak najszybciej ogłosić przetarg na dostawy procedurami UE. Z jakiego programu korzystacie Proszę o link.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam takie pytanko jak najszybciej ogłosić przetarg na dostawy procedurami UE. Z jakiego programu korzystacie Proszę o link.
http://simap.europa.eu/enotices/changeLanguage.do?language=pl
Należy się zarejestrować, zalogować i do dzieła
W momencie ogłoszenia przetargu kwota zamówienia brutto opiewała na 870 tys. złotych czyli poniżej progu unijnego, po przeprowadzonym przetargu okazało się że kwoat oferty przekroczyła próg 207 tys euro netto, czy w związku z powyższym powinnam unieważnić postępowanie i ogłosić ponownie z zachowaniem terminów i zasad unijnych
Wychodzi , że szacowanie było bardzo źle przeprowadzone.
Nie uwzględniliśmy kosztów obsługi ratalnej, ale czy muszę unieważnić postępowanie, jest to moje pierwsze postępowanie takie duże więc nie chcę popełnić zbyt wiele błędów
Raczej nie ma innego wyjścia jak tylko unieważnić i ogłosić nowy przetarg unijny.
Raczej nie ma innego wyjścia jak tylko unieważnić i ogłosić nowy przetarg unijny.
co to za bzdury jakieś ?
W momencie ogłoszenia przetargu kwota zamówienia brutto opiewała na 870 tys. złotych czyli poniżej progu unijnego, po przeprowadzonym przetargu okazało się że kwoat oferty przekroczyła próg 207 tys euro netto, czy w związku z powyższym powinnam unieważnić postępowanie i ogłosić ponownie z zachowaniem terminów i zasad unijnych
mała uwaga aby wybrać próg postępowania bierzesz pod uwagę wartość netto szacunku
myszy do dziury! Wszyscy wiedza że szacowanie w netto.
no nie może być #3? i co to za maniery
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc