Temat: Pełnomocnik konsorcjum
Mam pytanie dotyczące pełnomocika konsorcjum. Czy pełnomocnictwo musi być na konkretną osobę fizyczną, np. Jan Kowalski, czy na firmę np. PPHU AGAT.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Pełnomocnik konsorcjum
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanie dotyczące pełnomocika konsorcjum. Czy pełnomocnictwo musi być na konkretną osobę fizyczną, np. Jan Kowalski, czy na firmę np. PPHU AGAT.
jeżeli pełnomocnikiem konsorcjum(liderem) jest firma to pełnomocnictwo na firme (lidera)podpisane przez wszystkich członków konsorcjum.
konsorcjum wyznacza lidera ale pełnomocnictwo do podpisywania określonych czynności musi być wystawine na p. Kowalskiego
konsorcjum wyznacza lidera ale pełnomocnictwo do podpisywania określonych czynności musi być wystawine na p. Kowalskiego
Eeee tam, to ilu tych pełnomocników ma konsorcjum wyznaczyć i kim jest ten lider jak nie pełnomocnikiem...
Danaug może miałes na myśli pełnomocnictwo dla osoby fizycznej udzielane przez lidera? ooooo ale to już inna bajka, bardziej skomplikowana pozdrawiam południa
miało być: pozdrawiam ze słonecznego południa
Pełnomocnictwo może być wystawione na osobe fizyczna (Jan Kowalski) albo osobe prawna (PPHU AGAT Sp. z o.o.). Pełnomocnictwo "na firme" (PPHU AGAT) jest co najmniej wątpliwe.
Jeśli dokumenty podpisali wszyscy konsorcjanci, to nie czepiałbym sie pełnomocnictwa.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc