Temat: Święta
Zdrowych,spokojnych Świąt ,a w Nowym Roku zero problemów i samych sukcesów w zamówieniach i nie tylko życzę wszystkim Użytkownikom, gościom i twórcom tego portalu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdrowych,spokojnych Świąt ,a w Nowym Roku zero problemów i samych sukcesów w zamówieniach i nie tylko życzę wszystkim Użytkownikom, gościom i twórcom tego portalu.
To i ja przyłączę się do życzeń: wesołych Świąt dla wszystkich!!!
i ja Wesołych Świąt i pomyślności w Nowym Roku, by problemy z przetargami nas omijały
Wesołych i zdrowych oraz najlepszego w NOWYM ROKU !!!
Dla wszystkich forumowiczów - najlepszego na Święta i w Nowym Roku :-)
Również się dołączę: Zdrowych i spokojnych Świąt oraz równie spokojnego Nowego Roku
Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w 2015 r., aby przepisy ustawy Pzp nie potrzebowały kolejnych interpretacji i nadinterpretacji oraz dały nam możliwość wyboru rzetelnego, fachowego Wykonawcy.
A Wykonawcą życzę w 2015r. licznych zleceń i wielu wygranych przetargów.
Ja również wszystkim forumowiczom życzę zdrowych wesołych Świąt oraz spokojnego,pomyślnego i szczęśliwego Nowego Roku
Dziękuję i Wam również życzę Zdrowych, Spokojnych Świat oraz Życzę byście mieli uzasadnione podstawy, aby sądzić, że działacie zgodnie z ustawą ! -:) niezależnie od wyroków KIO i innych trzech liter! - Pozdrawiam
Wesołych i zdrowych świąt i spokojnego 2015 r. No i wszystkim życzę podwyżki
Dołączając się - jak najmniej kontroli a przede wszystkim uwag
i mniejszych nerwów przy procedurach
Odpoczynku, odpoczynku, odpoczynku, radości, spokoju
Dołączam się do życzeń - przede wszystkim mniej nerwów i duuuużo cierpliwości
a ja życzę nam wszystkim samych trafionych mądrych;) decyzji w rozstrzyganiu postępowań a tak prywatnie rodzinnych i ciepłych świąt no i pięknych prezentów:)
Wszystkiego najlepszego. Zdrowych i wesołych świąt.
Fajnych zamówień w 2015 (BEZSTRESOWYCH!!!)
Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim życzę, i żadnych nowelizacji PZP. Papa..
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc