1

Temat: Święta

Zdrowych,spokojnych Świąt ,a w Nowym Roku zero problemów i samych sukcesów w zamówieniach i nie tylko życzę wszystkim Użytkownikom, gościom i twórcom tego portalu.

2

Odp: Święta

To i ja przyłączę się do życzeń: wesołych Świąt dla wszystkich!!!

3

i ja smile Wesołych Świąt i pomyślności w Nowym Roku, by problemy  z przetargami nas omijały smile

4

Wesołych i zdrowych oraz najlepszego w NOWYM ROKU !!! smile

5

Dla wszystkich forumowiczów - najlepszego na Święta i w Nowym Roku :-)

6

Również się dołączę: Zdrowych i spokojnych Świąt oraz równie spokojnego Nowego Roku wink

7

Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w 2015 r.,  aby przepisy ustawy Pzp nie potrzebowały kolejnych interpretacji i nadinterpretacji oraz dały nam możliwość wyboru rzetelnego, fachowego Wykonawcy.
A Wykonawcą życzę w 2015r. licznych zleceń i wielu wygranych przetargów. smile

8

Ja również wszystkim forumowiczom życzę zdrowych wesołych Świąt oraz spokojnego,pomyślnego i szczęśliwego Nowego Roku

9

Dziękuję i Wam również życzę Zdrowych, Spokojnych Świat oraz Życzę byście mieli uzasadnione podstawy, aby sądzić, że działacie zgodnie z ustawą ! -:) niezależnie od wyroków KIO i innych trzech liter! - Pozdrawiam

10

Wesołych i zdrowych świąt i spokojnego 2015 r. No i wszystkim życzę podwyżki smile

11

Dołączając się - jak najmniej kontroli a przede wszystkim uwag
i mniejszych nerwów przy procedurach

12

Odpoczynku, odpoczynku, odpoczynku, radości, spokoju

13

Dołączam się do życzeń - przede wszystkim mniej nerwów i duuuużo cierpliwości wink

14

a ja życzę nam wszystkim samych trafionych mądrych;)  decyzji w rozstrzyganiu postępowań a tak prywatnie rodzinnych i ciepłych świąt no i pięknych prezentów:)

15

Wszystkiego najlepszego. Zdrowych i wesołych świąt.
Fajnych zamówień w 2015 (BEZSTRESOWYCH!!!) smile

16

Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim życzę, i żadnych nowelizacji PZP. Papa..