Temat: wykaz osób
Witam, czy w wykazie osób, gdzie m.in. żądam doświadczenia zawodowego osób wymienionych w wykazie mogę żądać również wskazania miejsca zatrudnienia i okres wymienonych osób
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, czy w wykazie osób, gdzie m.in. żądam doświadczenia zawodowego osób wymienionych w wykazie mogę żądać również wskazania miejsca zatrudnienia i okres wymienonych osób
Zgodnie z rozporządzeniem.
w rozporządzeniu jest: wykaz osób, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, w szczególności odpowiedzialnych za świadczenie usług, kontrolę jakości lub kierowanie robotami budowlanymi, wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych, doświadczenia i wykształcenia niezbędnych do wykonania zamówienia, a także zakresu wykonywanych przez nie czynności, oraz informacją o podstawie do dysponowania tymi osobami.
czyli: mogę żądać doświadczenia osób, ale czy mogę żądać udokumentowania doświadczenia zawodowego tzn, żądać podania miejsca zatrudnienia i jego okreu?
Nie masz możliwości.
rozumiem, a jeszcze jedno pytanko: czy w takim razie gdy zastosowałam jako kryterium oceny ofert doświadczenie zawodowe osoby czy mogę w tym przypadku żądać wskazania miejsca i okresu zatrudnienia tej osoby
http://www.noweprzetargi.pl/forum/viewtopic.php?id=13651&p=1
ok, dziekuję
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc