26

Odp: wydruk ze strony po angielsku

e tam gra słówek : uznaje się za odrzuconą (24), a odrzuca się (89) jak mam się czepiać to najpierw należało wezwać do uzupełnienia wykazu a potem jak uzupełnił do certyfikatu a wezwano jednocześnie więc jednocześnie wykluczamy i odrzucamy . A co zrobił Wykonawca po prostu nas ol... bo był np. 15 - bo mu teraz wolno

27 (edytowany przez Marta 2015-03-04 12:56:19)

a co w tej sytuacji: wezwano do uzupelnienia zaswiadczenia-brak podpisu
uzupelniono o jakis podpis i pieczatke ale nie jestesmy  w stanie rozczytac z tego nic....
tak słaba kopia

28

Może paragraf 7.3 rozporządzenia w sprawie dokumentów.

29

myszy1953 napisał/a:

a to dlaczego?

Skazanego nie mozna rozstrzelać i powiesić jednocześnie

30

powiesić przez rozstrzelanie !!!

31 (edytowany przez Marta 2015-03-04 13:20:07)

postępowanie poniżej 30 tys euro wiec nie obowiązuje ustawa i rozporządzenie...
procedura do 30 tys euro dopuszcza wyjasnianie ofert, taki krotki zapis ,  nie opisuje co w powyższej sytuacji robic.. jak juz uzupelnił ale nadal coś nie tak jest..

32

A ja myślałem, że przetarg..... wydaje mi się że skoro poniżej 30 tys, i że procedura dopuszcza wyjaśnianie, co by przez to rozumieć, to chyba nie ma problemu by dosłał/dostarczył dobrą kopię.

Ale sobie utrudniacie w tej procedurze do 30 tys.^^

33

Marta napisał/a:

postępowanie poniżej 30 tys euro wiec nie obowiązuje ustawa i rozporządzenie...
procedura do 30 tys euro dopuszcza wyjasnianie ofert, taki krotki zapis ,  nie opisuje co w powyższej sytuacji robic.. jak juz uzupelnił ale nadal coś nie tak jest..

sama odpowiedziałaś sobie na pytanie ustawa nie obowiazuje , a postępujecie jakby obowiązywała - trzeba było wziąc dwa oswiadczenia art. 22  i 24 i KONIEC