Temat: kwota przeznaczona na zadanie o wiele niższa jak kosztorys inwestorski
Czy mogę ogłosić przetarg jeżeli kwota przeznaczona na zadanie (około 400 000 zł) jest o wiele niższa jak kosztorys inwestorski (890 000 zł). Co z tym fantem zrobić?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → kwota przeznaczona na zadanie o wiele niższa jak kosztorys inwestorski
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy mogę ogłosić przetarg jeżeli kwota przeznaczona na zadanie (około 400 000 zł) jest o wiele niższa jak kosztorys inwestorski (890 000 zł). Co z tym fantem zrobić?
Możesz, kto wie w jakiej kwocie będą oferty, w każdym razie, nie trzeba mieć zabezpieczonej kwoty w kwocie kosztorysu inwestorskiego.
i murowane wzywanie do wyjaśnienia rnc a do podpisania umowy a niektórzy twierdzą że do wybrania oferty najkorzystniejszej pieniądze w budżecie muszą być
a niektórzy twierdzą że do wybrania oferty najkorzystniejszej pieniądze w budżecie muszą być
Muszą być w momencie zaciągnięcia zobowiązania, a więc podpisania umowy.
jaki sens?
Sens realizacji i wykonania zamówienia zapewne.
ależ oczywiście z tym tylko ,że 1/2 przedsięwzięcia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc