1

Temat: Warunki

Witam. Mam pytanie. Jeśli jedynymi dokumentami jakich wymagam są oświadczenia z 22 i 24 to jak mam opisać Warunki dla podmiotów zagranicznych? Wydaje mi się , że nie mogę wpisać:

1)    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów o których mowa w Rozdz. (KRK i CEIDG) składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:
-    nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
-    nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.

2

Odp: Warunki

jeśli nic nie opisujesz dla podmiotów krajowych to i dla zagranicznych nic nie piszesz - wszyscy tylko oświadczenia

3

Odp: Warunki

ok fajnie dzięki za pomoc