Temat: Gmina kupuje udziały w sp zoo
Jeśli Gmina zamierza kupić udziały w spółce z ograniczoną odpowiedzialnością podlega przepisom ustawy prawo zamówień publicznych? Jeżeli tak, to jaki tryb zamówienia należy zastosować w tym przypadku?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Gmina kupuje udziały w sp zoo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli Gmina zamierza kupić udziały w spółce z ograniczoną odpowiedzialnością podlega przepisom ustawy prawo zamówień publicznych? Jeżeli tak, to jaki tryb zamówienia należy zastosować w tym przypadku?
a czy te udziału którymi gmina jest zainteresowana to konkretna spólka, czy jakakolwiek?
nora
spółka energetyczna
EMI ->Art. 4 pkt 3 lit j)
Nora -> to o co pytasz ma jakieś znaczenie? Wg mnie chyba nie ale moge sie mylić
ale dlaczego art. 4 ust. 1 pkt. 3 lit j)? Kupno udziałów w sp. zoo nie wypełnia przesłanek
Masz racje EMI...
Temat jednak nie dał mi spokoju i coś dla Ciebie znalazłem - oceniać tego nie będe ale do poczytania prezentuje.
Nora-> pytanie odwołuje, już wiem o co Ci chodziło
I to samo na stronie UZP: tutaj
Wychodzi na to, że podst. dałem złą ale konkluzja taka sama
Dzięki Marko wczytuje się i BINGO!!!! Mam wiążącą opinię w tym temacie Na logikę stwierdziłam, że nie ma przesłanek stosowania Pzp ale nie wiedziałam dlaczego. Teraz już wiem, jeszcze raz dzięki. Suuuper jesteście, że tworzycie to forum. Tylko Marko wyjaśnij mi co miała na myśli Nora zadając mi pytanie?
i wszystko jasne. Musiałam zniknąć, więc znowu czytałam po nie w czasie.
nora
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc