1

Temat: zmiana ogłoszenia o zamówieniu - powyżej progów

Potrzebna mi informacja czy jeśli wprowadzam zmianę ogłoszenia o zamówieniu w postępowaniu powyżej progów, to publikowane jest to natychmiast? Zapomniałam...

2

Odp: zmiana ogłoszenia o zamówieniu - powyżej progów

Nie.
Ja wysłałem sprostowanie do ogłoszenia 06.10.2015 - a opublikowano 09.10.2015 r.

3

ostatnio informacja o zamówieniu wysłałem 12 przyszła opublikowana 17 nie wiem czy zmiany też nie idą tak długo

4

12.3. Zamawiający niezwłocznie po zamieszczeniu zmiany treści ogłoszenia o zamówieniu w Biuletynie Zamówień Publicznych lub jej przekazaniu Urzędowi Publikacji Unii Europejskiej zamieszcza informację o zmianach w swojej siedzibie oraz na stronie internetowej.

Powyższe dotyczy informacji o zmianach, ale co z samym ogłoszeniem dodatkowych informacji, informacji o niekompletnej procedurze lub sprostowaniu?
Czekacie na jego publikację i wstawiacie na stronę? Czy wstawiacie natychmiast po wygenerowaniu tego ogłoszenia?

5

droga koleżanko, moim zdaniem to nadal zmiana.

6

drogi kolego, koleżanka spanikowana
straszny przetarg
dzięki

7

Wiem, ale trzeba troszeczkę luzu, też tak mam, czasami logiczne rzeczy wydają się skomplikowane, to przez ten natłok spraw smile, powodzenia.

8

O to to! Spinam się za bardzo.

9

Tak już jest w tej branży.

10

wg mnie (ja zresztą tak robię) ogłoszenie o sprostowaniu publikuje się na stronie w tym samym dniu co wysyłasz do publikacji

11

I tak też uczyniłam.

12

a ja nie wszystkie zmiany lub modyfikacje wyartykułowane są  piśmie bo przecież muszą z czegoś wynikać z informacją ,że ogłoszenie o zmianach zostanie umieszczone po publikacji