Temat: zmiana ogłoszenia o zamówieniu - powyżej progów
Potrzebna mi informacja czy jeśli wprowadzam zmianę ogłoszenia o zamówieniu w postępowaniu powyżej progów, to publikowane jest to natychmiast? Zapomniałam...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Potrzebna mi informacja czy jeśli wprowadzam zmianę ogłoszenia o zamówieniu w postępowaniu powyżej progów, to publikowane jest to natychmiast? Zapomniałam...
Nie.
Ja wysłałem sprostowanie do ogłoszenia 06.10.2015 - a opublikowano 09.10.2015 r.
ostatnio informacja o zamówieniu wysłałem 12 przyszła opublikowana 17 nie wiem czy zmiany też nie idą tak długo
12.3. Zamawiający niezwłocznie po zamieszczeniu zmiany treści ogłoszenia o zamówieniu w Biuletynie Zamówień Publicznych lub jej przekazaniu Urzędowi Publikacji Unii Europejskiej zamieszcza informację o zmianach w swojej siedzibie oraz na stronie internetowej.
Powyższe dotyczy informacji o zmianach, ale co z samym ogłoszeniem dodatkowych informacji, informacji o niekompletnej procedurze lub sprostowaniu?
Czekacie na jego publikację i wstawiacie na stronę? Czy wstawiacie natychmiast po wygenerowaniu tego ogłoszenia?
droga koleżanko, moim zdaniem to nadal zmiana.
drogi kolego, koleżanka spanikowana
straszny przetarg
dzięki
Wiem, ale trzeba troszeczkę luzu, też tak mam, czasami logiczne rzeczy wydają się skomplikowane, to przez ten natłok spraw , powodzenia.
O to to! Spinam się za bardzo.
Tak już jest w tej branży.
wg mnie (ja zresztą tak robię) ogłoszenie o sprostowaniu publikuje się na stronie w tym samym dniu co wysyłasz do publikacji
I tak też uczyniłam.
a ja nie wszystkie zmiany lub modyfikacje wyartykułowane są piśmie bo przecież muszą z czegoś wynikać z informacją ,że ogłoszenie o zmianach zostanie umieszczone po publikacji
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc