1

Temat: II kryterium

Witam,
mam następujące pytanie,
jako drugie kryterium w postępowaniu na konferencję  mam ilość miejsc parkingowych (min.20, max.100) , wykonawca wpisuje ilość oferowanych miejsc parkingowych  w formularzu ofertowym.

Co w sytuacji kiedy Wykonawca zapomni wpisać w formularzu ofertowym ilość miejsc parkingowych , czy można zawrzeć taki zapis, ze w momencie kiedy Wykonawca nie wypełni miejsca dot. ilosci miejsc parkingowych Zamawiający uzna, że wykonawca oferuje minimalną ilość miejsc parkingowych tj. 20

Aby ustrzec się przed ewentualnym odrzuceniem oferty.

2

Odp: II kryterium

mam, taki zapis oraz co sie stanie jeżeli da mniej niż w Twoim przypadku 20 i co się stanie jezeli da więcej niż 100

3

ok, czyli lepiej taki zapis mieć smile

4

Można Anka - dopisz jeszcze  - odp. na pytanie jo - że jeśli poda mniej niż 20 i więcej niż 100 - to też uznasz, że minimalną ilość - tj. 20.

A czemu chcesz się ustrzec - może być to sankcją dla wykonawcy - by podał, a nie kombinował.

5

Darek W. napisał/a:

Można Anka - dopisz jeszcze  - odp. na pytanie jo - że jeśli poda mniej niż 20 i więcej niż 100 - to też uznasz, że minimalną ilość - tj. 20.

A czemu chcesz się ustrzec - może być to sankcją dla wykonawcy - by podał, a nie kombinował.

jak dadzą mnie to mam zapis, ze zostana odrzuceni, a jak dadza więcej niz 100 to mam zapis, ze do umowy zostanie przyjęta ilośc 100 smile

pozdrawiam Darek

6

Analogicznie - a jeżeli nie poda I kryterium czyli ceny to przyjąć należy kwotę jaką zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia?

7

kamyczek napisał/a:

Analogicznie - a jeżeli nie poda I kryterium czyli ceny to przyjąć należy kwotę jaką zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia?

absurd

8

anka napisał/a:

jak dadzą mnie to mam zapis, ze zostana odrzuceni, a jak dadza więcej niz 100 to mam zapis, ze do umowy zostanie przyjęta ilośc 100 smile

pozdrawiam Darek

Moim zdaniem prawidłowo.

9

anka napisał/a:
kamyczek napisał/a:

absurd

do potęgi smile