Temat: art 87 ust 2
W formularzu ofertowym jest rozbieżność co do opisu przedmiotu zamówienia, czy można to potraktować jako omyłkę pisarską i czy poprawę należy zrobić po protokole z otwarcia ofert czy można przed
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W formularzu ofertowym jest rozbieżność co do opisu przedmiotu zamówienia, czy można to potraktować jako omyłkę pisarską i czy poprawę należy zrobić po protokole z otwarcia ofert czy można przed
Jest przed otwarciem ofert czy po otwarciu, jaka to omyłka?
Jet po otwarciu ofert, ponieważ był to kolejny przetarg z opisu przedmiotu zmówienia usunęliśmy pozycje jednakże nie zrobiliśmy tego z formularza ofertowego i dwie firmy wpisały kwoty a jedna nie
ważny jest opis i warunki, z oferty bieżecie tylko te pozycje, które dotyczą opisu
Wezwałam Wykonawcę o wyrażenie zgody na poprawę błędu ale nie odpisał, czy w związku z powyższym mam oceniać ją bez jednej pozycji (tej której nie chciałam)?
Skoro nie odpowiedział to oznacza, nie jest przeciwny poprawieniu tej omyłki
Nowy przetarg no i oczywiście błędy rachunkowe, wezwałam Wykonawce o wyrażenie zgody na poprawę omyłki rachunkowej aby móc poprawnie obliczyć ofertę jednakże nie odpowiedział czy zgadza sie na poprawienie omyłki, czy powinnam poprawić i go zawiadomić że to zrobiłam czy odrzucić
Poprawiasz rachunkową i tyle.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc