1 (edytowany przez agataes 2016-03-08 07:49:17)

Temat: Oczekiwanie na publikację w DUUE

Dzień dobry,
W środę, 2 marca przesłałam ogłoszenie do Dziennika Urzędowego. Przygotowana byłam na to, że publikacja nastąpi w sobotę, zatem weekend rozpoczęłam wyposażona w hasła do bip'u oraz wszystkie pliki wink O dziwo, maila z UE nie otrzymałam. Nie dostałam żadnej wiadomości również w poniedziałek ... hmm
Proszę o informację, czy powinnam się już zacząć martwić? Słyszałam, że ogłoszenie publikowane jest po maksymalnie 5 dniach? Dodam, że to moje pierwsze postępowanie unijne.

2

Odp: Oczekiwanie na publikację w DUUE

a przyszło Ci potwierdzenie złożenia ogłoszenia??

3

Jedyne potwierdzenie, jakie otrzymałam, to to, które wyświetliło się na stronie eNotice: "Państwa ogłoszenie zostało przesłane do publikacji (...)". Od tego czasu nie otrzymałam żadnej wiadomości mailowej mad

4

na meila ci nie przyszło to pierwotne potwierdzenie?? a po zalogowaniu na DUUE jaki status ma to ogłoszenie??

5

Nic nie przyszło. Natomiast ja prawie przed chwilą osiwiałam, gdy zobaczyłam na eNotice status "Opublikowane".  Głupia czekałam na maila, zamiast sprawdzić status na stronie sad Wynika z tego, że ogłoszenie zostało opublikowane w sobotę yikes przy czym dopiero dzisiaj zamieściłam pliki. Co teraz ?

6

może z meilem coś nie tak, może przesunąć termin składania ofert o parę dni

7

nic. Nie może być wcześniej niż DUUE - nic się nie dzieje ważne, że już są

8

Ja bym przesunął termin o zwłokę.

9

Miałam taką sytuację i to w przetargu finansowanym z UE. Przedłużyłam termin składania i otwarcia ofert o ten zaległy czas.
Kontrola uznała że OK

10

Dokładanie.

11

Miałem podobnie, z tym, że nie dostałem na e-maila potwierdzenia opublikowania ogłoszenia o zmianie (jakaś drobna zmiana kosmetyczna). Opublikowało się ale bez powiadomienia na e-maila o tym fakcie. Mail o publikacji przyszedł 14 dni po opublikowaniu się ogłoszenia. Wniosek jest taki, że najlepiej sprawdzać publikacje bezpośrednio na stronie DUUE, a nie czekać na e-maila.