1

Temat: adres meilowy

w formularzu ofertowym wykonawca nie wpisał adresu meilowego natomiast adres ten jest wpisany w CEDiG nie ma z tym oferentem kontaktu telefonicznego-nie odbiera czy mogę posłużyć się tym adres. Musze odrzucić jego ofertę i strasznie zależy mi na 5 dniowym terminie na odwołanie, oferta jest 6 w kolejności.

2 (edytowany przez seniorcristobal 2016-03-23 10:01:57)

Odp: adres meilowy

Ja robiłem w takiej sytuacji tak: Telefon do wykonawcy, że nie wypełnił obligatoryjnego pola z adresem e-mail i prośbą, żeby podał aktualny adres - - i ten przysyłał mi e-maila z informacją, że to jest jego aktualny adres e-mailowy, na który należy przesyłać wszelką korespondencje i pisma w przetargu.

Jeśli on sam Ci nie poda tego adresu, tylko ty sobie go przepiszesz z CDDiG-u - wykonawca może stwierdzić, że żadne zawiadomienie do niego nie dotarło, bo nie posługiwałaś się adresami, które wskazał w ofercie do kontaktu.

3

Skontaktować się z wykonawcą, tak jak pisze seniorcristobal adres e-mail może być nieaktualny, wykonawca się nim nie posługuje,a co za tym idzie może stwierdzić że zawiadomienie nie dotarło.

4

To wyślij sms-a smile

5

za 10 razem z prywatnej komórki odebrał i potwierdził telefonicznie adres meilowy
dzięki

6

No i git!

7

a nagrałeś rozmowę smile

8

Dawno temu miałam mniej więcej podobną sytuację.  Z tym, że oferta Wykonawcy była najkorzystniejsza.
Kontaktu z Wykonawca 0
1. w ofercie nie podał maila
2. podał numer telefonu innej firmy (miała obok siedzibe)
3. jak już ustaliliśmy jego numer to jak zadzwoniliśmy  obierając mówił, że on  to nie on;)
4. w końcu tak nas wkurzył, że pojechaliśmy na miejsce (było blisko) i załatwiliśmy sprawę

sporządziłam notatki z całego przebiegu prób komunikowania się z Wykonawca i było ok

9 (edytowany przez jo 2016-03-30 05:25:46)

niestety nie nagrałem