Temat: raząco niska cena
jak w ogóle badać rażąco niska cenę i czy powinnam tworzyć do dokumentów jakiś dodatkowy papier że badało się oferty pod tym katem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w ogóle badać rażąco niska cenę i czy powinnam tworzyć do dokumentów jakiś dodatkowy papier że badało się oferty pod tym katem
to jest cała procedura w postępowaniu i jak każda musi być opisana. Wzywasz do wyjasnienia i W. musi Ci udowodnić, że za oferowaną cenę da radę wykonać zadanie. Sposobów jest masa nie do opisania wszystkie jednak jego papiery wyjasniające zostają i Twoje uwagi do nich
Tak-np. protokół z tej czynności albo W protokole, iż się dokonywało tej czynności.
wystarczy pod np. zestawieniem ofert dopiąć arkusz z exela badania dwóch przypadków ja mam taki opracowany co wszystko wylicza razem z rankingiem .
też robię taki kwitek jak "myszy1953"
wystarczy pod np. zestawieniem ofert dopiąć arkusz z exela badania dwóch przypadków ja mam taki opracowany co wszystko wylicza razem z rankingiem .
Myszko miło Cię usłyszeć po tak długim czasie
To jest tak. Jeśli robisz to dla ustawy i nie zależy Ci na tym aby go odstawić - podłaczasz całą furę jego dokumentów z adnotacją iż Cię przekonał dla kontroli
Jeśli robisz dla siebie, to krótki precyzyjny dokument umotywowany, iż Cię nie przekonał
Mam takie pytanie.
Zamawiający wezwał do wyjaśnienia RNC ze względu ną średnią art. innych ofert. Wykonawca odpowiedział ogólnikowo. Zamawiający zakłada że nie ma do czynienia z RNC ale musiał spełnić zadość wymaganiom ustawy więc wzywał.
Zdawkowa odpowiedź skłoniła zamawiającego do kolejnego wezwania. Tym razem wykonawca nie udzielił żadnej odpowiedzi.
Czy waszym zdaniem mogę go odrzucić ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc