Temat: Kryterium
Zamawiający jako jedno z kryteriów wskazał odległość. Wszystko ok, tylko w siwz jest zapis, iż to Zamawiający sam ją obliczy. Moim zdaniem nie może tak być. Zamawiający może jedynie sprawdzić jej poprawność, ale może się mylę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamawiający jako jedno z kryteriów wskazał odległość. Wszystko ok, tylko w siwz jest zapis, iż to Zamawiający sam ją obliczy. Moim zdaniem nie może tak być. Zamawiający może jedynie sprawdzić jej poprawność, ale może się mylę
http://www.noweprzetargi.pl/forum/viewtopic.php?id=15228
na forum się chyba spotkał wykonawca z zamawiającym
no chyba faktycznie.
Zastanawiam się czy na otwarciu zamawiający jest zobowiązany do podania również informacji w ramach pozacenowych kryteriów oceny ofert.
W przypadku gdy zamawiający chce obliczać odległość siłą rzeczy nie poda tego na otwarciu.
art 86 ust 3 i 4 ustawy mówi o co trzeba podać na otwarciu
wiem, ale z tego co się orientuję to na otwarciu podawane są również dane w ramach pozacenowych kryteriów pomimo że art 86 ust 3 i 4 ustawy tego nie przewiduje.
He he ... to nie może być mój przetarg - bo go jeszcze nie ma. Podczas szperania po necie spotkałem takie SIWZ gdzie właśnie sam zam. liczył odległość - fakt wygląda to "tajemniczo" ale wiadomo co czasami wypisują wyk.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc