1

Temat: Zmiana w 1 cześci ogłoszenia, a termin otwarcia ofert

Dzień dobry. Moja przygoda z zamówieniami publicznymi dopiero się zaczyna i mam do Państwa pytanie, być może oczywiste, ale niestety nie dla mnie. Czy da się zmienić w postępowaniu podzielonym na 40 części (zamówienie na usługi społeczne powyżej 750.000 ? kursy zawodowe) zmienić przedmiot jednej części (Zmiana ogłoszenia) i tylko dla tej właśnie części wydłużyć termin składania ofert, a pozostałe 39 części otwierać normalnie w pierwotnym terminie? Jest taka możliwość? Będę wdzięczna za podpowiedź...

2

Odp: Zmiana w 1 cześci ogłoszenia, a termin otwarcia ofert

Jest to postępowanie podzielone na części czy z dopuszczeniem składania ofert częściowych?

3

Jest to postępowanie z dopuszczeniem składania ofert częściowych (różne szkolenia zawodowe w różnych miejscowościach i o różnej tematyce)

4

nie ma takiej możliwości, w ogłoszeniu tez odrębnych terminów nie wpiszesz, i odrębnych ofert chyba tez teraz nie będziesz żądać w ramach jednego postepowania, wszystko razem w ramach jednej złożonej oferty,

no chyba że jest coś o czym nie wiem to mówcie szybko, bo zaraz się okaże że teraz jest już to mozliwe