1

Temat: Ogłoszenie

Co zaznaczacie w pkt III.1.3 ogłoszenia jeżeli macie np warunek i wykaz z kierownikiem budowy?
"zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacja o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
tak / nie "

Chodzi mi o to czy to się zaznacza jeżeli te informacje zamieszcza się w druku oferty (np jakieś dodatkowe kryterium personalne) czy dotyczy to również wymaganego wykazu osób na potwierdzenie spełniania warunku?

2

Odp: Ogłoszenie

Analizowałem to wcześniej, zapis jest nie jasny i budzi wątpliwości, w większości opinii dotyczy to po prostu wymaganego wykazu osób smile

3

zamieszczenie ogłoszenia w bzp to jakiś teraz koszmar zawiesza , wyrzuca , nie zapisuje
zaznaczasz w wydruku brak zaznaczenia

4

No i zmienia zaznaczone pozycje. Jest mało czytelne.

5

okropność i po co jedno w drugim 17 stron drukować a lasy wolno rosną BUBEL

6

a co robicie z unieważnionym postępowaniem  ogłaszacie w ogłoszeniu o udzieleniu zamówienia??

7

oglądałam i moim zdaniem - sekcja IV dotyczy postepowań podzielonych na części.

8 (edytowany przez jo 2016-10-12 12:07:41)

Postępowanie/część zostało unieważnione

mam wątpliwości czy faktycznie do części przy tym zapisie w protokole i tylko tam można wpisać wartości przy faktycznym udzieleniu zamówenia nie ma innych pół nie wiem czy dla spokoju nie puszcze tego ogłoszenia system nie krzyczy że nie są wypełnione pola dotyczące wyboru

9

sama nazwa ogłoszenia " ogłoszenie o udzieleniu zamówienia" nie ma obowiązku i po co stwarzać precedensy ale każdy oczywiście robi ja chce. Kontrola nas wyprostuje  big_smile

10

MS napisał/a:

sama nazwa ogłoszenia " ogłoszenie o udzieleniu zamówienia" nie ma obowiązku i po co stwarzać precedensy ale każdy oczywiście robi ja chce. Kontrola nas wyprostuje  big_smile

kary za dodatkowe ogłoszeni chyba nie wrąbią smile
za to za brak ogłoszenia jak za pół roku ktoś stwierdzi że jednak trzeba było może być gorzej smile

11

masz wybór