Temat: zamówienia na usługi społeczne art.138o
1. czy jest wymagany jakiś regulamin postepowania- procedura własna,
2. czy posługujemy się nawzą SIWZ
3. Czy musimy stosować kryteria pozacenowe,
4. Czy ktoś może ma propozycję na kryterium pozacenowe przy usługach cateringowych,
5.Czy to jest faktycznie bardzo uproszczona procedura, czy ma jakieś kluczki prawne.
6. czy w przypadku usług społecznych można jak było przed zmiana ustawy stosować kryterium doświadczenie wykonawcy, ( jako usługi niepriorytetowe)
Bo widzę że niektórzy stosują takie kryterium - w tej chwili,
Czy w przypadku usług cateringowych można zastosować kryterium ,
odległość miejsca przygotowywania posiłków, w km.
Postawiliśmy warunek że kuchnia musi znajdować się nie dalej niż 30 km naszej siedziby, więc w grę wchodziłaby punktacja pomiędzy 0-10 ,10-20, 20-30 km np.. Posiłki są dowożone codziennie, i zdarza się że musimy kontrolować miejsce w którym są przygotowywane posiłki, czy w takim razie jest to jakieś sensowne uzasadnienie