Odp: Niezgodnośc ogłoszenia ze SIWZ
Noro, kontrolujacy- prawnik kierowałby sie logiką ,kontrolujacy- nauczyciel nałożyłby naganę ,kontrolujący-ekonomista popatrzyłby z punktu widzenia korzyści dla zamawiajacego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Noro, kontrolujacy- prawnik kierowałby sie logiką ,kontrolujacy- nauczyciel nałożyłby naganę ,kontrolujący-ekonomista popatrzyłby z punktu widzenia korzyści dla zamawiajacego
Znalazłam kilka wyroków ZA, które traktuja takie przypadki (niezgodnośc ogłoszeń ze SIWZ) jako modyfikację SIWZ i razace naruszenie art. 38.5. Wobec powyzszego nie mozna zawrzeć ważnej umowy- 146.1.5
I chyba jednak unieważnie....
jak to sie mowi wolnoc tomku w swoim domku... ale d.....pe trzeba miec twarda
jak lubisz surwiwal to brnij w te knieje...
I chyba jednak unieważnie....
Poczytaj, ile grozi za niesłuszne unieważnienie...
Madziulku, a jak trafisz na policjanta (znam takich, co też się parają dodatkowym zajęciem na wcześniejszej emeryturze). A, wogóle to loteria, tak w kontekście osoby, jak i decyzji (vide uawgi Piotra)
nora
Nora -> opinia o wilkach MIODZIO, o przytakiwaniu tym bardziej
w tym wypadku chyba nie wypada dziękować, ale miło czytać. Nikogo nie chciałabym zranić.
Miodzio kojarzy się z czymś słodkim
nora
Ja te wilki odebralem personalnie i bardzo mi sie to podoba - szczerze
Z policjantami Noro zazwyczaj daję sobie radę-skutecznie
A wracając do problemu: Sonia przyjmij te 100 tyś ,w razie zarzutów kontrolerów napisze Ci obronę
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc