26

Odp: Niezgodnośc ogłoszenia ze SIWZ

Noro, kontrolujacy- prawnik kierowałby sie logiką ,kontrolujacy- nauczyciel nałożyłby naganę ,kontrolujący-ekonomista popatrzyłby z punktu widzenia korzyści dla zamawiajacego wink

27

Znalazłam kilka wyroków ZA, które traktuja takie przypadki (niezgodnośc ogłoszeń ze SIWZ) jako modyfikację SIWZ i razace naruszenie art. 38.5. Wobec powyzszego nie mozna zawrzeć ważnej umowy- 146.1.5
I chyba jednak unieważnie....

28

jak to sie mowi wolnoc tomku w swoim domku... ale d.....pe trzeba miec twarda smile smile

jak lubisz surwiwal to brnij smile w te knieje...

29

sonia001 napisał/a:

I chyba jednak unieważnie....

Poczytaj, ile grozi za niesłuszne unieważnienie... big_smile

30

madziulek napisał/a:

Noro, kontrolujacy- prawnik kierowałby sie logiką ,kontrolujacy- nauczyciel nałożyłby naganę ,kontrolujący-ekonomista popatrzyłby z punktu widzenia korzyści dla zamawiajacego wink

Madziulku, a jak trafisz na policjanta (znam takich, co też się parają dodatkowym zajęciem na wcześniejszej emeryturze). A, wogóle to loteria, tak w kontekście osoby, jak i decyzji (vide uawgi Piotra)

smile nora

31

Marko napisał/a:

Nora -> opinia o wilkach MIODZIO, o przytakiwaniu tym bardziej smile

w tym wypadku chyba nie wypada dziękować, ale miło czytać. Nikogo nie chciałabym zranić.
Miodzio kojarzy się z czymś słodkim wink

nora

32

Ja te wilki odebralem personalnie i bardzo mi sie to podoba - szczerze smile

33

Z policjantami Noro zazwyczaj daję sobie radę-skutecznie wink

34

A wracając do problemu: Sonia przyjmij te 100 tyś ,w razie zarzutów kontrolerów napisze Ci obronę smile