1

Temat: Wydziarżawianie gruntów a ustawa

Jestem pracownikiem ( nowym) Spółki Skarbu państwa, i dokopałam się do umow z 1993 roku na dzierżawę gruntów. Tzn my wydziarżawiamy grunt i nie jest to mała kwota co miesiąc. Pytanie :czy na to nie powinno być postepowania przetargowego????

2

Odp: Wydziarżawianie gruntów a ustawa

Nie. art.4.3)i)

3

No i jak tu Cię nie chwalic i........... podziwiać??? :-)

4

Och... Niektórzy forumowicze mają inne zdanie na mój temat niz Ty smile

5

Chyba nie jest tak jak piszesz, zauważyłam że jestes bardzo lubiany na forum, no i bardzo.....................pomocny:D

6

E tam, ciekawe przez kogo lubiany... Pomocny...może czasem... smile Lubię pomagać smile Tobie również smile

7

dopiero dzisiaj sie zalogowałam, choc często tu zaglądałam i informacje na forum czasem są bardziej pomocne niz opinia prawnika, ktory ma ciągle pretensje, że wogole o cos pytasz, najlepiej jakby dac im świety spokoj a pensyjka niech wpływa na konto ..hehe

8 (edytowany przez jacek0707 2008-01-11 13:01:11)

aaa....i śledziłas z ukrycia co kto pisze...cwaniara jedna no... tongue

9

Siedze w zamówieniach już kilka lat ale dopiero teraz zaczyna mnie to kręcić  ;d

10

Kręcić? Zamówienia? To tak jak mnie... wink A może kręcić w zamówieniach? smile

11

ale to moze dlatego,ze robie tylko przetargi a nie zajmuje sie jeszcze róznymi innymi sprawami pt. cieknie woda, nie mam wacików i takie tam................

12

w zamówieniach lepiej nie kręcić, lepiej trzymac sie LITERY PRAWA smile spokojniej spisz...hehe

13

Księgowa mnie naciska i twierdzi, ze jeżeli my posiadamy grunt i go wydzierżawiamy to powinnismy oglosić na to przetarg, taka informacje dostała od biegłego, który kontroluje moja jednostkę.......... narazie chyba czekam na poddstawe prawną, ktora wskazuje na obowiązek stosowania ustawy PZP w tym zakresie

14

Napisz zoja maila do mnie, to Ci odeślę materiał w tej sprawie. Może sie tym podeprzesz

15

Poszlo ....;)