Temat: termin
postępowanie mam w trakcie (PN na odpady) i nie wiem czy uda mi się zawrzeć umowę na ich odbiór do końca roku. co w przypadku gdy umowa wygasa 31.12 a nie mam jeszcze nowej. to może być poślizg kilkudniowy. co radzicie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → termin
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
postępowanie mam w trakcie (PN na odpady) i nie wiem czy uda mi się zawrzeć umowę na ich odbiór do końca roku. co w przypadku gdy umowa wygasa 31.12 a nie mam jeszcze nowej. to może być poślizg kilkudniowy. co radzicie
a druga sprawa z pierwszym stycznia mam zamiar "dać" naszej spółce odbiór odpadów z nieruchomości zamieszkałych z wolnej reki. kiedy mam dać info na bip że mam zamiar tak postąpić? skoro przepisy jeszcze nie weszły. a ten pierwszy wpis dotyczy nieruchomości niezamieszkałych.
Na okres kiedy nie zdążycie z wprowadzeniem umowy po przetargu zlecić postępowaniem do 30 000 euro do czasu jej podpisania.
Marcel a co z wolna ręką
. kiedy mam dać info na bip że mam zamiar tak postąpić? skoro przepisy jeszcze nie weszły. a ten pierwszy wpis dotyczy nieruchomości niezamieszkałych.
1 styczna.
Marcel a na post nr 3 jest jakiś paragraf?
Jest logika.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc