1

Temat: Druk ZP-17

czy w postępowaniu, w którym zamawiający przyjął tylko kryteria mierzalne (kwantyfikowalne) np. Cena ofertowa, okres gwarancji, każdy z członków komisji zobowiązany jest wypełnić Kartę indywidualne oceny oferty (Druk ZP-17) czy tez można  dokonać oceny zbiorowej (wspólnej dla całej komisji)?

2

Odp: Druk ZP-17

ja tam robiłam wspólną dla całej komisji i pod nią wszyscy się podpisywali smile

nora

3

Ja również smile

4

ewelinek napisał/a:

czy w postępowaniu, w którym zamawiający przyjął tylko kryteria mierzalne (kwantyfikowalne) np. Cena ofertowa, okres gwarancji, każdy z członków komisji zobowiązany jest wypełnić Kartę indywidualne oceny oferty (druk ZP-17) czy tez można  dokonać oceny zbiorowej (wspólnej dla całej komisji)?

Chwilka, ZP-17 to informacja o spełnianiu przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego a pytasz o karte indywidualnej oceny czyli ZP 20 a na taką nie ma miejsca przy kryteriach mierzalnych...
Zdrowa logika i pkt 13 częsci szczegółowej protokołu na to wskazują - Każdy członek komisji przetargowej dokonał indywidualnej oceny ofert na załączonym druku ZP-20/zastosowano kryteria opisane wzorami