1

Temat: protokół zp-pn a zamówienie podzielone na czesci

WITAM,
zp-pn. ZAMÓWIENIE podzielone NA CZĘŚCI.

CZ.13,CZ.14  - w kwestii technicznej prosze o wskazówki jak potraktować protokół w przypadku podziału zamówienia na części
CZ. 26 PROTOKOŁU Udzielenie zamówienia

Czy tu należy z ręki skopiować treść tej cześci tyle razy ile jest czesci zamówienia czy po prostu dla każdej cześci stworzyc oddzielny protokół.

Prosze o wskazówki.

2

Odp: protokół zp-pn a zamówienie podzielone na czesci

Bramka 1 skopiować treść. Protokół sporządzasz jeden dla całego postępowania.

3

Witajcie!
Pytanko mam do protokołu zp-pn i cześci 20- tj.zatwierdzenie prac komisji przetargowej . Czy tam powinna być data wyboru oferty najkorzystniejszej czy data podpisania umowy? ( w zarządzeniu dot. prac komisji przetargowej zapisane mam , że prace komisji kończa się z dniem podpisania umowy).

Czy w przypadku zamówienia podzielonego na części tą bramkę powielić dla każdej cześci czy przyjac ostatnia datę wyboru oferty najkorzystniejszej lub podpisanej umowy dla calego postępowania?

4

ja wpisuję datę wyboru oferty w podpisaniu umoiwy komisja już nie uczestniczy, wpisuję dla każdej z części datę oddzielną

5

no nie uczestniczy....zgadzam się z Tobą ale mam teraz rozjazd w regulaminem komisji

6

za wpisanie że do daty podpisanie umowy chyba nic nie grozi

7

chyba nie:P

8

kinga protokół jako załącznik do rozporządzenia publikowanego w dzienniku ustaw jest nadrzędny w stosunku do regulaminu. Jeżeli masz tu sprzeczność należy zmienić regulamin.