Temat: JEDZ ESPD
Podpowiedzcie mi proszę, czy muszę załączać JEDZ papierowy do SIWZ, czy wystarczy tylko ESPD? Powiedziano mi, że jest mniejszy bałagan przy ESPD, więc chciałabym się upewnić czy mogę tak zrobić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podpowiedzcie mi proszę, czy muszę załączać JEDZ papierowy do SIWZ, czy wystarczy tylko ESPD? Powiedziano mi, że jest mniejszy bałagan przy ESPD, więc chciałabym się upewnić czy mogę tak zrobić.
Nikt, nic?
Ja, coś... Nie musisz, ale dobrze by było.
trudno radzić Autorytetom
p.s.
spotykam się z przypadkami braku JEDZ w formie papierowej, ale nie znam przepisu przesądzającego w jedną lub drugą stronę.
Bez przesady. Swoją drogą dzisiaj kończę karierę w zamówieniach, ale będę zaglądać
ja bym dała bo nie każdy na espd wejdzie
Bez przesady. Swoją drogą dzisiaj kończę karierę w zamówieniach, ale będę zaglądać
szkoda powodzenia
Póki co nie dziękuję . Zobaczymy co życie przyniesie. Szkoda trochę tej wiedzy, ale ...
Awans czy całkowita zmiana branży ? A już myślałem, że skoro właśnie jest nabór na członków KIO...
Patrząc na Twoje pierwsze posty kilka lat w zamówieniach... Faktycznie szkoda.
Inna branża. Nie chciałabym tak na dobre zrywać z Pzp, bo lubiłam tę swoją robotę, ale co i jak, to się okaże za jakiś czas
Oj motylku, szkoda , tyle postów a Ty inna branża!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc