1

Temat: Inna omyłka

Witam.

Poprawiliśmy w ofercie wykonawcy inną omyłkę zgodnie z art. 87 ust. 2 pkt 3 pzp. Pismo zostało wysłane drogą elektroniczną dnia 21.04.2017 r. (piątek). Rozumiem, że 3 dzień upłynął wczoraj tj 24.04. - poniedziałek?

Wykonawca nie przysłał nam do wczoraj  pisma że się nie zgadza więc zgodnie z tym co czytałem uznaje jego ofertę i mogę ja wybrać?

2

Odp: Inna omyłka

Tak, termin upłynął wczoraj.

3 (edytowany przez Marta 2017-06-21 07:45:47)

witam, czy moge poprawic jako inna omylke cene ofertowa bruttto, omylka polega na tym ze wykonawca wpisal cene ofertowa brutto lacznie  zpodatkiem jaki ma zaplacic zamawiajacy- wystepuje odwrotne obciazenie o cszym poinformowal tez  wofercie wykonawca.prawidlowa cena brutto jest wpisana w tabelce szczegolowej suma wsyzstkich pozycji, czyli kwota bez tego podatku ktory ma zaplacic sam zamawiajacy.

4

Ja bym poprawił.

5

jako inna omyłka czy omyłka rachunkowa?

6 (edytowany przez Marta 2017-06-21 08:55:23)

i drugie pytanko:w procedurze odwroconej jesli musze wezwac do uzupelnienia pelnomocnictwa to robie to do wszystkich ofert prawda?formularz ofertowy podpisal nie ten wspolwlasciciel spolki cywilnej ktory jest upowazniony, oferta nie 1 w rankingu

7

Marcel pomożesz?

8

Marta napisał/a:

i drugie pytanko:w procedurze odwroconej jesli musze wezwac do uzupelnienia pelnomocnictwa to robie to do wszystkich ofert prawda?formularz ofertowy podpisal nie ten wspolwlasciciel spolki cywilnej ktory jest upowazniony, oferta nie 1 w rankingu

Tak.