Odp: Ogłoszenie w DUUE
Bo to UNIA !!! z rozumem mało ma do czynienia, ale tak naprawdę na każdym szkoleniu o tym bębnili.
jakoś nie zakodowałam..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo to UNIA !!! z rozumem mało ma do czynienia, ale tak naprawdę na każdym szkoleniu o tym bębnili.
jakoś nie zakodowałam..
pytanko-wymagacie od podwykonawcow Jedza? czy tylko od podmiotów 3?
ja tylko od 3
wiecie w jakich godzinach przychodzi info na maila o pulbikacji?
przychodzi rano że będzie dostępna od godziny 9
wiecie w jakich godzinach przychodzi info na maila o pulbikacji?
Nawet dzień wcześniej. I jak poprzednik - dostępne od 09:00
ogloszenie wyslalam 10.07. to byl poniedzialek dzis mamy 14.07. piatek nie mam publikacji.co robic?czy dzis nie ejst ostatni dzien na publikacje?moze przyjsc jutro w sobote?
może przyjść w sobotę raz z domu zamieszczałem
ile dni musi zostac na otwarcie ofert od wyslania zmiany ogloszenia?15 czy 22?
witam,
po zalogowaniu do enotices jedną z opcji jest Kopiuj ogłoszenie?
do czego służy ta opcja?
czy jeżeli w zeszłym roku zamieściłem ogłoszenie a w tym roku mam identyczny przetarg, to ta opcja pozwala stworzyć kopie ogłoszenia i mniej jest pracy z nowym?
nigdy z tego nie korzystałem.
ta opcja pozwala stworzyć kopie ogłoszenia i mniej jest pracy z nowym?
Z tego co pamiętam to właśnie tak jest.
ile dni musi zostac na otwarcie ofert od wyslania zmiany ogloszenia?15 czy 22?
ponawiam pytanie
15
dzięki, a jeśli zostanie mi mniej to kiedy najpozniej moge wyjasniac siwz i ewentualnie przedluzac termin tak zeby bylo te 15 dni na skladnaie ofert?
na 6 dni przed pierwotnym terminem otwarcia czy inaczej jest w unijnych?
termin 6 dni odnosi sie do odpowiedzi na wyjaśnienie treści SIWZ zmiany siwz można robić również później
w wyniku odpowiedzi za pytania do siwz zostanie zmodyfikowany OPZ, do skladania ofert zostaje 7 dni , musze przedluzyc termin skladania ofert tak zeby bylo min. 15 dni i sprostowanie ogloszenia zrobic zmieniajac termin otwarcia
czy cos jeszcze?
w wyniku odpowiedzi za pytania do siwz zostanie zmodyfikowany OPZ, do skladania ofert zostaje 7 dni , musze przedluzyc termin skladania ofert tak zeby bylo min. 15 dni i sprostowanie ogloszenia zrobic zmieniajac termin otwarcia
czy cos jeszcze?
Jeśli zmieniło to treść ogłoszenia - to - tak - 15 dni, i jeszcze 12.3 zastosować.
12a.3
dzięki, w ogloszeniu zmieni sie tylko termin otwarcia, czy zatem musze przedluzac termin składania ofert o te dni tak zeby bylo min. 15 dni do otwarcia?
w ogłoszeniu termin składania tez się powinien zmienić ja zmieniam trzy pozycje termin składania termin otwarcia i termin związania z ofertą bo podaj de kiedy oferta jest związana
w ogłoszeniu termin składania tez się powinien zmienić ja zmieniam trzy pozycje termin składania termin otwarcia i termin związania z ofertą bo podaj de kiedy oferta jest związana
ok, i w wyniku tych zmian zostawiasz min. 15 dni na otwarcie?
tak a nawet więcej jeżeli dużo zmieniam
dzisiaj zamieszczam modyfikacje siwz (zmienia sie opz i wzor umowy), zmieniam termin otwarcia ofert o min. 15 dni czyli licząć od dzis bedzie to min. 28.08.2017?
dałbym 29
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc