Odp: Zaświadczenie KRK
Z art. 24 ust. 1 pkt 14: "... wspólnika spółki w spółce jawnej lub partnerskiej..." i to samo w art. 24 ust. 5 pkt 6, więc obowiązek nie dotyczy Sp. z o. o.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Zaświadczenie KRK
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z art. 24 ust. 1 pkt 14: "... wspólnika spółki w spółce jawnej lub partnerskiej..." i to samo w art. 24 ust. 5 pkt 6, więc obowiązek nie dotyczy Sp. z o. o.
Jasne, zgadza się. Dziękuję
Podepnę sie pod temat. Spółdzilenia Rzemieślnicza, w KRS wymienione dwa organy - zarząd i rada, składająć zapytanie o osoby fizyczne składam zapytanie i dla członków zarządu i dla członków rady (plus oczywiście podmiot zbiorowy)? Przed nowelizacją składałam zapytanie tylko dla podmiotu zbiorowego plus członkowie zarządu.
w info o osobie mam: art. 24 ust. 1 pkt 13, 14 ustawy pzp, art. 24 ust. 5 pkt 6 ustawy czy jest ok?
przy zbiorowym mam art. 24 ust. 1 pkt 21 tu chyba ok, oferte zlozylo konsorcjum dwoch spolek akcyjnych
w pierwszym wystarczyłoby chyba pkt 14 ale ok
dzieki,
a czy kopie dokumentow takie jak zaświadczenia/referencje/US/ZUS/KRK wydane na podmiot 3 moze za zgodnosc z oryginalem podpisac tylko lider konsorcjum czy musi tez za zgodnosc z oryginalem podpisac ten podmiot 3 ?
help
napewno mieliscie w ofertach referencje od podmiotu trzeciego, kto je podpisal za zgodnosc z oryginalem?
§ 14 ust. 3 Rozporządzenia w sprawie dokumentów...
Taka sytuacja - do przetargu startuje konsorcjum składające się z firm X i Y. Firma X to podmiot zbiorowy która ma organy zarząd i radę. firma X ma prezesa który jest również właścicielem firmy Y. Muszę złożyć zapytanie do KRK - z ramienia firmy X składam zapytanie o podmiot zbiorowy oraz zapytania o członków zarządu i członków rady, ale czy jak już raz będę miała zaświadczenie o niekaralności prezesa firmy X to muszę jeszcze raz wystąpic o zapytanie tej samy osoby ale jako właściciela firmy Y ?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc