Temat: baza konkurencyjności
Czy ogłoszenie z bazy konkurencyjności umieszczacie na swojej stroni - BIP?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ogłoszenie z bazy konkurencyjności umieszczacie na swojej stroni - BIP?
Raczej nie ma takiego obowiązku - wszystko zależy od wew. reg. Większość takich dokumentów przewiduje jednak taki obowiązek. Zamieść co Ci zależy
Raczej nie ma takiego obowiązku - wszystko zależy od wew. reg. Większość takich dokumentów przewiduje jednak taki obowiązek. Zamieść co Ci zależy
regulamin nie przewiduje tego rozwiązania
Jaki cel ma zamieszczanie tego ogłoszenia ? Jeżeli zamieściliście na BIP własne ogłoszenie zawierające dokładnie te same informacje co to z Bazy to nie ma potrzeby jego powielania. Moim zdaniem wewnętrzny regulamin nic do tego nie ma. Podobnie jest z ogłoszeniami z BZP. Nie ma obowiązku zamieszczania ich na BIP, ale aby uniknąć sytuacji, że ogłoszenie na BIP i w BZP nie są tożsame najczęściej po prostu zamiast tworzyć odrębne ogłoszenie do zamieszczenia na BIP wkleja się tam tą sieczkę (zwaną ogłoszeniem) wygenerowaną przez BZP
Jaki cel ma zamieszczanie tego ogłoszenia ? Jeżeli zamieściliście na BIP własne ogłoszenie zawierające dokładnie te same informacje co to z Bazy to nie ma potrzeby jego powielania. Moim zdaniem wewnętrzny regulamin nic do tego nie ma. Podobnie jest z ogłoszeniami z BZP. Nie ma obowiązku zamieszczania ich na BIP, ale aby uniknąć sytuacji, że ogłoszenie na BIP i w BZP nie są tożsame najczęściej po prostu zamiast tworzyć odrębne ogłoszenie do zamieszczenia na BIP wkleja się tam tą sieczkę (zwaną ogłoszeniem) wygenerowaną przez BZP
i jak tak samo bym zrobiła z ogłoszeniem z bazy ... po co podwójna robota
na bipie umieszczam tylko link do bazy konkurencyjności
a jak ja mam zxrobic zgodnie z regulaminem wew. zapytanie ofertowe i w bazie to towrzyc dwa dokumenty?JEDEN W BAZIE DRUGI JAK ZAWSZE W PROCEDURZE DO 30TYSEURO?
czy ktoś może mi powiedzieć jakiej treści oświadczenie ma podpisać wykonawca i zamawiający? zgodnie z punktem 2 w rozdziale 6.5.2. wytycznych? bo nie wiem czy dobrze rozumie ten punkt,
jeśli jesteśmy Zamawiającym to obowiązuje nas pkt b czyli oświadczenie składaja tylko osoby wykonujące w imieniu Zamawiajacego czynności związane z procedura wyboru wyk. czyli kto jak nie ma komisji przetargowej?
O jakie wytyczne Ci chodzi ? Ogłoszenie pojawić się musi zarówno w bazie konkurencyjności jak i na stronie internetowej. Do Ciebie należy wybór czy na stronę dasz kopię ogłoszenia z bazy czy tez stworzysz zupełnie nowy dokument. Pamiętaj tylko, że podobnie jak z ogłoszeniami z BZP oba muszą zawierać te same informacje.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc