Ocena ofert w procedurze odwróconej. Złożyła ofertę sp.zo.o. w organizacji, co to znaczy?. W miejscu gdzie jest nr KRS podaje że nie dotyczy. Nie załączył również żadnego dokumentu na podstawie, którego możemy stwierdzić czy ofertę podpisała osoba prawidłowo umocowana. Jest tylko info, że przez mianowanie. Nie ma pełnomocnictwa. Co mam zrobić z taką ofertą. Dodam tylko, że do oferty załączył zob.podmiotu trzeciego, że udostępnia potencjał ludzki i referencje Wykonawcy. Nie złożył też oświadczeń o spełnianiu warunków i braku podstaw do wykluczenia. Czy mam wezwać już teraz Wykonawcę do uzupełnienia pełnomocnictwa do podpisania oferty, czy mam to zrobić dopiero po ocenie ofert i tylko w przypadku jak będzie to najwyżej oceniona oferta. Zobowiązanie podpisał podmiot trzeci, ale też nie ma żadnego dokumentu, czy podpisała je osoba uprawniona ze strony podmiotu. Nie ma też oświadczeń podmiotu? Czy sp.zo.o. w organizacji może w ogóle składać ofertę. Jak potwierdzi podstawę do wykluczenia art. 24 ust. 5 pkt.1 PZP jak nie ma ani KRS, ani CEIDG?