Temat: wezwanie do złożenia dokumentów
Jeżeli wzywam dziś w trybie art. 26 ust. 2 ustawy, to chyba raczej nie mogę wyznaczyć terminu na 27.12, ale na 28.12 będzie już chyba bezpiecznie. Jak sądzicie? Przyznam, że zależy mi na czasie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeżeli wzywam dziś w trybie art. 26 ust. 2 ustawy, to chyba raczej nie mogę wyznaczyć terminu na 27.12, ale na 28.12 będzie już chyba bezpiecznie. Jak sądzicie? Przyznam, że zależy mi na czasie.
28.12 - pełne 5 dni - czyli na 6 dzień
czyli 28 jest ok?
28.12.2017r, jest ok.
mandarynka jeśli zawiadomienie wysłałaś poczta elektroniczna to po co jeszcze kurierem?
Teraz zależy co masz w siwz, jeśli nie masz żadnych warunków typu konieczności potwierdzenia odbioru to wystarczy potwierdzenie nadania poczty elektronicznej dla liczenia terminów
Wysłałam kurierem ponieważ w siwz nie było przewidziane wezwanie uzupełnienia na podstawie 26. Termin na złożenie miał do dnia wczorajszego do 12:00 i cisza nic nie złożył dlatego podpytuję co teraz zrobić
Wykluczyć jeżeli terminy nadania wezwania zostały zachowane, poza tym co to znaczy że w SIWZ nie było przewidziane z 26?, nie było porozumiewania się drogą elektroniczną?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc