1

Temat: kryteria oceny i zatrudnienie w przetargu na kredyt

Czy w przetargu na kredyt muszę mieć drugi kryterium? Jak ewentualnie zawrzeć w opisie przedmiotu zamówienia standardy jakościowe odnoszące się do wszystkich istotnych cech przedmiotu zamówienia?

Druga kwestia to zatrudnienie na podstawie umowy o pracę? Podpowiedzcie proszę jakieś rozwiązanie.

2

Odp: kryteria oceny i zatrudnienie w przetargu na kredyt

Czy musisz robić przetarg? Czy nie możesz skorzystać z wyłączenia (art. 4 ust. 3ja)?

3

Weronika5 napisał/a:

Czy w przetargu na kredyt muszę mieć drugi kryterium? Jak ewentualnie zawrzeć w opisie przedmiotu zamówienia standardy jakościowe odnoszące się do wszystkich istotnych cech przedmiotu zamówienia?

Druga kwestia to zatrudnienie na podstawie umowy o pracę? Podpowiedzcie proszę jakieś rozwiązanie.

Cena 100%
Na umowę o pracę - nie dotyczy.

4 (edytowany przez jo 2017-12-29 08:25:42)

jst chyba nie dotyczy ten artykuł

5

Marcel, a co oznaczają w tym przypadku standardy jakościowe odnoszące się do wszystkich istotnych cech przedmiotu zamówienia?

6

Marcel, a czemu wymóg zatrudnienia na umowę tu nie dotyczy? Podeślij mi jakieś wyjaśnienie proszę.

7

Weronika5 napisał/a:

Marcel, a czemu wymóg zatrudnienia na umowę tu nie dotyczy? Podeślij mi jakieś wyjaśnienie proszę.

a choćby takie -  "..., jeżeli wykonanie tych czynności polega na wykonywaniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. - Kodeks pracy (Dz. U. z 2016 r. poz. 1666, 2138 i 2255 oraz z 2017 r. poz. 60 i 962)."