1

Temat: referencje konsorcjum....

zlozono w ofercie referencje z ktorych wynika iz sladajacy bedac liderem wykonal zamowienie w konsorcjum wraz z innymi firmami na kwote 1,5 raza przekraczajaca przez nas wymagana...

czy nalezy dociekac na jaka kwote wykonala roboty firma skladajaca u nas oferte??

nie chce narzucac opiniii w ww temacie wiec nie komentuje narazie ale bardzo chetnie poznam wasze opinie  - i oby jak najwiecej smile

2 (edytowany przez lolilap 2008-02-11 08:46:35)

Odp: referencje konsorcjum....

nikt nie dopomoze?:) no odwagi rodacy smile pomozecie.......?
smile

3

nie dochodzisz jaką część on wykonał - był w tym konsorcjum i doświadczenie tego konsorcjum jet jego doświadczeniem, chociaż nie musi to być prawda

4 (edytowany przez lolilap 2008-02-11 09:02:07)

wlasnie tu moja watpliwosc sie rodzi... wink 

mogl on przeciez wykonac bardzo mala czesc tego zadania a moje jest spore i moze nie poradzic sobie z zakresem...

masz na to jakis wyrok czy komentarz chocby? potrzebuje mocnego oreza .. rozumiesz:)

5

Loliap jak taki podejrzliwy jesteś tongue to sie zwróć o wyjaśnienie na podst. 26.4 wink

6

wiem wiem smile
to mi chodzi po glowie ale czy jesli okaze sie ze wykonali mniejsza czesc zamowienia - nie spelniajaca mojego warunku udzialu to, czy zgodnie z pzp nie spelnia mojego warunku czy wlasnie w takim przypadku powinienem wziac pod uwage referencje konsorcjum jako calosci????
to jest sedno -co moge zrobic to wiem ale nie wiem jaki wplyw na dalsze losy bedzie miala przewidywana odpowiedz smile

7

Kombinujesz jak koń pod góre, oferte nie składa tamto konsorcjum tylko jeden z podmiotów je tworzący. Wiec doświadczenie wykonawcy równa sie częsci wykonanej przez podmiot a nie przez tamto konsorcjum. Wystąp o wyjaśnienia i nie twórz miliona alternatywnych hipotez tongue

8

moja jedyna hipoteza byla ta o ktorej mowisz smile ty nerwusie!!! nie doczytales uwaznie smile wypij kawke smile pozdro marko smile

9

lolilap napisał/a:

wypij kawke smile

Dobrze tato tongue
Pozdrawiam smile

10

smile synku smile jak milo smile