1

Temat: Narzekam-na PORTAL UZP

PORTAL UZP nigdy nie zaskakiwał sprawnością jednak w ostatnich dniach osiągnął "szczyt formy". Negatywnej. Już w zeszłym tygodniu próbowałam wprowadzić ogłoszenie o zawarciu umowy-nic z tego. Jeśli uda mi się zalogować, po kilkudziesięciu minutowych zmaganiach z wchodzeniem na kolejne strony-zwykle widzę przerózne komunikaty, że "nie można...", "tymaczsowo coś tam.." itp. Chcę dokończyć temat jednego postępowania a ciągle "wiszę" z z umieszczeniem drobnego ogłoszenia. Nie wiem w czym problem, ale takie problemy nie powinny mieć miejsca. Może na PORTALu o papużkach tak, ale nie na PORTALu UZP. To frustrujące.

2

Odp: Narzekam-na PORTAL UZP

To ukazało się dziś tzn. 06 września 2006 roku na stronie www.uzp.gov.pl

W związku ustabilizowaniem pracy Portalu UZP informujemy, że awaryjna ścieżka przesyłania ogłoszeń o wartości 6.000 - 60.000 euro została zablokowana o godzinie 16.15.

Użytkownicy Portalu są proszeni o zamieszczanie ogłoszeń bezpośrednio na stronach serwisu.

Wszystkie ogłoszenia nadesłane na email awaria@uzp.gov.pl zostaną umieszczone w odrębnym folderze Portalu i udostępnione zainteresowanym w możliwie krótkim czasie. Datą zamieszczenia ogłoszenia na Portalu jest data przekazania ogłoszenia Urzędowi w trybie awaryjnym. Jako potwierdzenie otrzymaliście Państwo zwrotny e-mail z informacją, że ogłoszenie zostało przyjęte do publikacji, zgodnie z wymogami ustawy Prawo zamówień publicznych.

3

Odp: Narzekam-na PORTAL UZP

Kiedys tak sie  wkurzylem na wyszukiwarke zamowien ze zadzwonilem do nich i zlapalem jakiegos wladnego do wyjasnienia. Otoz stoi to wszystko na jakis biednych windowsach (w szczegolnosci ich wewnetrzny system do ktorego WWW jest tylko interfacem), dlatego ponoc nie moga sie z tym uprac w prosty sposob. Bylo to ze trzy miesiac etemu i "wlasnie mial byc audyt systemu" ;-)