Temat: posiedzenia komisji
czy ktoś ma jakiś wzór dokumentu z posiedzeń komisji?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy ktoś ma jakiś wzór dokumentu z posiedzeń komisji?
tzn protokół z posiedzenia
w sumie nie bardzo wiem po co... taki dokument.... skoro masz ustanowiną komisję i czynności dokonywane z udziałem komisji proztokołujesz w protokole zZP-1, lub ZP-2 plus zalaczniki .. cały protokół podpisują ci wszyscy członkowie... wiec nie bardzo widze sens .. robienia notatek jeszcze z posiedzenia...
cHOCIAZ JEST I DRUGIE DNO SPRAWY:-) sAMA ROBIŁAM TAKIE NOTAKI .... i na skutek czewgo w postepowaniu uniewzniomym ( PROCEURA PEŁNA ) zdarzyłą mi sie modyfikacja siwz, 3 zapytania, 2 protesty ,na siwz .... i na ta okoliczność miałąm powiem dokładnie 8 ( sloenie 8 szuk( notatek z posiedzenia komisji)
nawet powstawała pierwsza naotaka tak jabny to kmkomisja opracowywałą dokumenty opracowywała SIWZ, i przedtswiałą propozycje wyboru trybu... ) de facto zadne z tych posiedzeń odnotowanych na tych osmiu motatakach nie miało miejasca) zbierało sie tylko podpisy... i robiło notaki pod cos czego nie było ... czyli posiedzeń komisji ) takie rzomydlenie odpowiedzialnosci u dodatkowa robota dla komórki zmamówień)
bez sensu i tak odpowiada osoba na której barki szef scedował odpowiedzialność - czy u was są jakieś oficjalne dokumenty mówiące o tym że np. przew. komisji albo tym bardziej członek za coś odpowiada - te komisje to tak niemal że fikcja, dobrze jest mieś komisję przy otwarciu żeby nie było wątpliwości
NO WŁAŚNIE TB, tak trzymaj DANA,a wzór już mam,
Ja musiałem robić protokoły z każdego posiedzenia komisji, które były podpisywane przez (za przeproszeniem) członków i zatwierdzne były przez Naczelnego Wodza. Było to jednak jakies udokumentowanie tego, co faktycznie sie robiło.
musiałem, było, były....już tego nie robisz?
Za przeproszeniem - pseudo-członków, ja wszystko robię i za członków (za przeproszeniem właściwych członków) i za przewodniczących, od wniocha do realizacji umów.
Nie, nie robię, ponieważ zmieniłem pracę i w obecnej firmie jest "inaczej".
w zamówieniach inaczej?, tzn. jak?
Nie będę pisał o tym na forum, bo jeszcze mnie ktos oskarży o naruszenie tajemnicy służbowej Nie na forum, nie tutaj...
U mnie w związku z tym, że podobnie jak u koleżanki reszta komisji zazwyczaj tylko "wygląda", piszemy notatki jak ktoś ma inne zdanie niż pozostali (ALE TO SĄ CZASAMI BANIALUKI, już staram się nie dyskutować). Potem wszyscy podpisujemy wzór SIWZ (oczywiście stworzony przez wszystkich czyli mnie) i prezes się zapoznaje i podejmuje decyzję. Niestety nie mam czasu tworzyć wypracowań.
a gdzie???
W poczcie
np. (miałem dodać)
podaj adres
Wysłałem Ci
gdzie
Na maila
to chyba nie na mojego, poza tym nie dawałam Ci, skąd miałbyś....?
ukradłeś
O Dżizys... Ukradłem, no jasne, że ukradłem jeżeli sie rejestrujesz na tym portalu, to wpisujesz tez adres mailowy, prawda? gdy klikniesz na czyjś nick, to masz tam takie cus jak "wyślij maila" czy cus takiego...
zdenerwowany, adres zmieniłam, ale nie zaktywowali mi jeszcze, ten, który "wisi" jest nieaktualny,
a na "niki" proszę nie wchodzić:P
No to klops...
już jest aktywacja maila, poproszę o jakąś miłą wiadomość
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc