Temat: Regulamin po nowelizacji
Witam.
Posiadając Regulamin zamówień (po nowelizacji 130 tyś) czy mogę rozesłać tylko zapytania do potencjalnych wykonawców czy muszę to jeszcze gdzieś publikować?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Regulamin po nowelizacji
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Posiadając Regulamin zamówień (po nowelizacji 130 tyś) czy mogę rozesłać tylko zapytania do potencjalnych wykonawców czy muszę to jeszcze gdzieś publikować?
wg zapisów regulaminu
wg zapisów regulaminu
Bo gdzieś czytałem, że mamy publikować na uzp zamówienia poniżej 30 tysięcy ojro???
Upadł ten pomysł?
nowelizacja pzp usunęła te zapisy
To super czyli tak na dobrą sprawę wszystko w zamówieniach poniżej 30 tysi zostaje po staremu. A gdzie szukać zapisów "nowej" ustawy?
Aktualnego tekstu ustawy chyba jeszcze nigdzie nie ma. Podobno prezydent podpisał aktualizację nie obowiązującej jeszcze ustawy ale czy to zostało już opublikowane to nie wiem. Co gorsza nie ma rozporządzeń wykonawczych a od 1 stycznia ma to wszystko obowiązywać. Czeka nas ciekawy koniec roku.
koniec roku jeszcze pikuś (3 przetargi ogłaszam po staremu) ale od 4 stycznia sajgonki pewne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc