1

Temat: Jak długo trzymać próbki

Czy jest gdzieś jasno określone Jak długo powinno się zachowywać próbki dołączane do oferty?

2

Odp: Jak długo trzymać próbki

można do upływu terminu ważności....;) smile

3

papier toaletowy? hmm.........

4

Kasandra napisał/a:

papier toaletowy? hmm.........

Hahahaha, spadłem z fotela lol . Lepiej trzymać bo w razie niemca sie może przydać jak sie skończy w toalecie big_smile

5

miękki i kolorowy? ile masz rolek?

6

Jeżeli był biały, to trzymaj go aż pożółknie lub napisz w protokole, że komisja testując go zuzyła cały, bo przed testowaniem była karmiona fasolką po bretońsku wink
A tak powaznie, to trzymaj go wraz z dokumentacją postepowania przez 4 lata, a później możesz się nim podetrzeć smile Tylko nie dokumentacją, bo jest za twarda...:)

7

Widze ze wam wesoło bardzo w tym jakze powaznym temacie

8

Kasandro, poproś wykonawcę o zwrot próbek i będzie po sprawie

9

agataanna napisał/a:

poproś wykonawcę o zwrot próbek i będzie po sprawie

Raczej, poproś wykonawcę o prośbę o zwrot próbek wink
Kasandro, odpisałem Ci bardzo poważnie

10

Panie Jacku tongue, to chyba oczywiste, Kasandra na pewno zrozumiała, Gdybym odpowiadała na Pana big_smile takie pytanie, odpowiedziałabym: art 97 ust 2.;)

11

A skąd Pani Agato ma Pani pewność że Kasandra zrozumiała? Hę? Trza napisac jasno, aby była oczywista oczywistość

12

Art. 97 ust.2 jest OK, myslalam tylko ze jest cos bardziej uscislającego, np. termin na wnioski w spr. zwrotu próbek,
żeby była jakaś granica czasowa,po przekroczeniu której można porzucić wszelką nadzieję wink wink

13

oczywista oczywistość to domena madziulki, a może sine dubio po markowemu, zostańmy przy jasności wypowiedzi, odpowiedzi  a szcególnie umysłu.............
Iustitia est constans et perpetua voluntas ius suum cuique tribuendi ................

14

agataanna napisał/a:

zostańmy przy jasności wypowiedzi, odpowiedzi  a szcególnie umysłu.....

Hough lol

15

Marko.....no nie.......jestem pod wrażeniem tongue.......ktos sie tutaj od nas uczy........;)
Do tego tekstu słów mi brakuje.....
Lecz gdy to wszystko razem zsumuje...
Wychodzi jedna wielka zagadka....
To z ...imo pectore...wzięła nam Agatka   winktongue