Temat: Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia
Witam wszystkich.
To nasz pierwszy przetarg "po nowemu" i po zawarciu umowy kiedyś ogłaszaliśmy info o udzieleniu zamówienia. Teraz jest tylko info o wyniku postępowania. To jest to samo?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich.
To nasz pierwszy przetarg "po nowemu" i po zawarciu umowy kiedyś ogłaszaliśmy info o udzieleniu zamówienia. Teraz jest tylko info o wyniku postępowania. To jest to samo?
Teraz jest OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA. Publikujesz przez e-zamówienia w terminie siedmiu dni od zawarcia umowy.
Teraz jest ogłoszenie o wyniku postępowania.
A tak masz rację. To jest po zawarciu umowy. I po wykonaniu umowy będzie jeszcze "ogłoszenie o wykonaniu umowy".
Super. dzięki Pany:)
w ogłoszeniu o udzieleniu zamówienia na e-notice wpisałem zła kwotę chciałem to poprawić zaznaczyłem to ogłoszenie i kliknąłem Utwórz ogłoszenie o sprostowaniu i ładnie mi przeszło było to 17 września przesłałem do publikacji natomiast dziś przyszło mi coś takiego "Odmowa publikacji Wysłane przez Państwa ogłoszenie zostało przygotowane na formularzu niezgodnym z rozporządzeniem ustanawiającym standardowe formularze do celów publikacji ogłoszeń dotyczących zamówień publicznych (formularze dostępne online pod adresem: http://simap.europa.eu). Zalecany formularz: standardowy formularz 20 – Ogłoszenie o modyfikacjach, Dyrektywa 2014/24/EU." Wszedłem na ten druk i dotyczy on chyba zmian umowy a nie zmian w ogłoszeniu o udzieleni zamówienia - co z tym fantem zrobić??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc