Temat: czy przedmiot zamówienia podlega uzupełnieniu?
Witam
W złożonej ofercie zapomniałem:) złożyć dokumentu, załącznika do SIWZ tj. przedmiotu zamówienia czy jest to dokument podlegający uzupełnieniu?
pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → czy przedmiot zamówienia podlega uzupełnieniu?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
W złożonej ofercie zapomniałem:) złożyć dokumentu, załącznika do SIWZ tj. przedmiotu zamówienia czy jest to dokument podlegający uzupełnieniu?
pozdrawiam
Nie bardzo...
Mimo tak długiego czasu funkcjonowania przepisu o uzupełniania ja wciąż nie dokońca wiem co mozna a co nie, np. tym przypadku zamawiajacy załącznik ten umieścił w wykazie dokumentów jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postepowaniu, więc niby powinno podchodzić pod art. 25 ust 1 pkt. 1 a z drugiej strony przecież jest to nic innego ja potwierdzenie spełniania przez oferowaną usługę wymagan określnych przez zamawijacego czyli pkt.2?
z drugiej strony przecież jest to nic innego ja potwierdzenie spełniania przez oferowaną usługę wymagan określnych przez zamawijacego czyli pkt.2?
Jeśli tak to do uzupełnienia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc